Как да изтрия хронологията на търсенето в Twitter?kak da iztriya hronologiata na tarsene v twitter

Как да изтрия хронологията на търсенето в Twitter?

Какви стъпки трябва да се следват за изтриване на хронологията на търсенето в Twitter? В тази статия обяснихме как да изчистите историята на търсенията в популярна социална медийна платформа.

Twitter позволява изтриването на историята на търсенията да се извършва по практичен начин. Необходими са само няколко стъпки, за да изчистите предишните си търсения. И така, какво трябва да се направи за въпросния процес? В тази статия ще отговорим на въпроса, който много хора си задават въпроса.

Социалната медийна платформа Twitter, която стартира за първи път през 2006 г. и е популярна от години, има функция за търсене. Благодарение на тази функция имате възможност да преглеждате желаните акаунти, туитове, думи и хаштагове.

Можете да прегледате търсенията, които сте направили през акаунта си, по-късно. Да приемем например, че преди това сте търсили думата „технология“ чрез приложението Twitter, инсталирано на вашето мобилно устройство. Докоснете полето за търсене и ще видите думата „игра“.

Като използвате функцията за търсене, можете също да видите профилите, които сте посетили от споменатия раздел. И така, как да изтриете историята на търсенията в Twitter? Подготвили сме ръководство за потребителите на социалните медии, които са любопитни за отговора на този въпрос.

Стъпки за изтриване на историята на търсенето в Twitter

  • Влезте в приложението Twitter.
  • Натиснете бутона за търсене.
  • Докоснете плочката „Търсене в Twitter“.
  • Натиснете иконата на плюс./li>

Разгледай Още: Motorola Edge 30 Fusion на шокираща цена
Можете да изчистите търсенията, които извършвате в социалната медийна платформа Twitter, която има огромна популярност по света, по много практичен начин. Можете да изтриете всички предишни търсения или можете да изтриете само конкретни търсения.За да изчистите бързо всички търсения, първо отворете приложението Twitter, инсталирано на вашия смартфон или таблет. Ако сте излезли и сте изправени пред екрана за влизане, въведете вашата информация за членство и след това влезте в акаунта си.

След като влезете в акаунта си, ще видите началната страница, бутоните за търсене, известия и DM в долната част на екрана. Докоснете бутона за търсене сред тях. След като натиснете бутона за търсене, ще бъдете посрещнати с нова страница.Натиснете полето с текст „Търсене в Twitter“ в горната част на страницата, която се отваря. Когато докоснете въпросното поле, ще се отвори страница с вашите предишни търсения.

Ако искате да изчистите всички търсения, докоснете иконата с кръст в горната част на екрана. Ако искате да изтриете само конкретно повикване, натиснете и задръжте това повикване за известно време.Когато направите това, ще се отвори нов прозорец. Изберете опцията „Почистване“ в прозореца, който се отваря. Ако следвате тази стъпка, избраното от вас търсене ще бъде изтрито незабавно. Ако сте се отказали да правите това, можете да докоснете опцията „Отказ“.

Възможно е да изтриете само определена хронология на търсенията и незабавно да изчистите цялата хронология на търсенията в уеб версията на популярната платформа за социални медии по много практичен начин.В тази статия обяснихме как да изтриете търсения, направени в услугата за социални медии, използвана от милиони хора по целия свят. Можете лесно да завършите процеса, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Ако искате туитовете, които споделяте в акаунта си в платформата за социални медии, и публикациите, които харесвате, да се виждат само от вашите последователи, можете да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса как да скриете акаунт в Twitter.

Подобни публикации

  1. Как да блокирам нежелани канали в YouTube?
  2. Как да сканирам QR код на WeChat?
  3. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
  4. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
  5. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.