Разкрит дизайн на настолен компютър на XiaomiРазкрит дизайн на настолен компютър на Xiaomi: Може да се конкурира с Apple!

Твърди се, че китайският технологичен производител Xiaomi ще произведе настолен компютър, подобен на Apple Mac. Ето подробностите!

Xiaomi, една от китайските технологични компании с най-високи продажби заедно с Huawei, запретна ръкави, за да навлезе в индустрията за настолни компютри. Изтекоха изображения за първите настолни компютри Xiaomi от предстоящото, но отложено събитие за стартиране на компанията.Смята се, че Xiaomi, която си направи име в потребителската електроника с телефони и лаптопи, скоро ще представи компютри с дизайн, подобен на Mac Studio.xiaomi kompyuter

Характеристики на настолен компютър Xiaomi

В изтеклите изображения се вижда, че Xiaomi работи върху два различни модела настолни компютри. Смята се, че моделът с дънната платка Mini-ITX , който се предвижда да се предлага със 100 W захранване, ще има специален модел с двоен слот GPU.

Разгледай Още: Как да изтрия хронологията на търсенето в Twitter?

От друга страна, имаме повече информация за другия модел. Моделът Xiaomi Mini PC, който е подобен на Mac Mini по отношение на дизайн и хардуер, се очаква да включва AMD Ryzen 7 6800H APU. Radeon 680M RDNA2 iGPU в APU ще даде на компютъра мощност за обработка на изображения.

Смята се, че моделът Xiaomi Mini PC ще се предлага за $570.

Подобни публикации

  1. Google се готви да представи новия си изкуствен интелект
  2. Нов изкуствен интелект, изследващ вашето здраве от основателя на Spotify!
  3. Apple работи върху по-скъп модел iPhone от Pro Max
  4. Microsoft Store не се отваря, какво е решението?
  5. Какво е Google Mirror?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.