Как да изтрия за постоянно файлове от компютъра?chrome fail izteglyane

Как да изтрия за постоянно файлове от компютъра? В тази статия ще ви разкажем как можете да изтриете за постоянно файлове на компютъра си.

Как да изтрия за постоянно файлове от компютъра? – Ако смятате, че когато изтривате файлове на компютъра си, те се изтриват за постоянно, имаме някои лоши новини. За съжаление файловете, които смятате, че сте изтрили, всъщност се архивират на компютъра ви за известно време. И така, как можете да ги изтриете за постоянно ? В тази статия ще разгледаме по-отблизо подробностите, които ви интересуват.

Как да изтрия за постоянно файлове на компютър?

 • Стъпка 1-  Натиснете клавишите Win + R.
 • Стъпка 2-  Прозорецът „Run“ ще се отвори в долния ляв ъгъл.
 • Стъпка 3- Въведете „CMD“ в този прозорец.
 • Стъпка 4-  Натиснете клавиша Enter.
 • Стъпка 5- Въведете командата cipher / w: C.
 • Стъпка 6- Натиснете клавиша Enter.

Прочети Още: Xiaomi Mi Band 6 Характеристики цена и дата на издаване

Ако искате изтритите от вас файлове да бъдат напълно изтрити и не искате да използвате никакви програми на трети страни за това, можете да направите това чрез приложения на трети страни. Функцията, вградена в Windows, ви позволява да изтриете за постоянно вашите файлове.

Как да изтрия за постоянно файлове и данни?

Когато следвате стъпките по-горе в командния ред, командата за шифър ще стартира функцията за шифроване на Windows. Следващата / w команда гарантира, че неизползваните данни в предната част на диска се изтриват. С тези команди файловете, които изтривате, наистина ще бъдат изтрити за постоянно.

Също така командата: C в края на командата показва за кой диск е валидна операцията. И така: Ако искате да почистите друг диск вместо C, трябва да въведете буквата, използвана в пътя на устройството на този диск (например: D). Всички тези процеси се извършват успешно след кратък период от само няколко секунди.

Ако не искате да използвате вградената функция на Windows, има някои програми на трети страни, които могат да изпълнят заявката им, но препоръчваме вместо това да се възползвате от вградената функция на операционната система. В това ръководство ви предадохме как можете да изтриете за постоянно файлове на вашия компютър.

И така, информацията в това ръководство работи ли за вас? С тази информация успяхте ли успешно да изтриете вашите файлове и данни за постоянно? Не забравяйте да споделите с нас вашите мнения по темата в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.