Xiaomi Mi Band 6 Характеристики цена и дата на издаванеmi band 6

В тази статия събрахме всички любопитни подробности за характеристиките на Xiaomi Mi Band 6, цената и датата на пускане. И така, как ще бъде Mi Band 6?

Xiaomi , която от години е безспорен лидер в индустрията за интелигентни гривни , се готви да излезе с Mi Band 6 съвсем скоро . Но какво ще предлагат на потребителите моделите от интелигентни гривни на компанията? В тази статия, наречена Xiaomi Mi Band 6 Характеристики, цена и дата на пускане , ще разгледаме по-подробно всички тези подробности.

Прочети Още: Софтуер за сваляне на музика

Ако планирате да закупите нов аксесоар за носене точно сега, може да искате да забавите тази покупка още малко. Всъщност новият модел на компанията изглежда излиза от кутията със значителни подобрения и иновации в много области. И така, какво сме чували и какво знаем за Mi Band 6?

Относно Xiaomi Mi Band 6

  • Какво е Mi Band 6? Наследник на Mi Band 5.
  • Колко ще струва Mi Band 6?  Струва около $ 35.
  • Кога ще излезе Mi Band 6? Вероятно през юни 2021г.

Xiaomi Mi Band 6 Спецификации

Разбира се, основният детайл, за който се чудим, когато говорим за електронно устройство, могат да бъдат неговите технически спецификации. По-долу сме събрали какво трябва да очаквате от новия модел в рамките на течове, доклади и слухове, които се появиха досега. Разбира се, не сме пренебрегнали да добавим и собствените си възгледи.

Характеристики на дисплея на Xiaomi Mi Band 6

Когато разгледахме разликите между Mi Band 5 и Mi Band 4, видяхме забележителни нововъведения. Размерите на екрана в най-популярната серия интелигентни гривни непрекъснато нарастват през последните две години. Всъщност екранът, който беше преди 0,78 инча преди две години , беше актуализиран до 0,95 инча миналата година .

По-големият екран обикновено е винаги по-добър, стига общите модели като ширина, височина и ширина да не стават твърде големи в този тип носими устройства. В резултат на това, колкото по-голям е екранът, толкова повече информация можете да видите в един раздел и по този начин повече подробности.

Xiaomi успя успешно да приложи това миналата година, като стесни рамката. Нещо повече, той не се отказа от увеличаване на яркостта и увеличаване на разделителната способност, докато прави това. От друга страна, най-основната характеристика, която отличава интелигентните китки от интелигентните часовници, разбира се е размерът на екрана.

Така че не можете да направите екрана по-голям завинаги, защото това е интелигентна гривна. Когато погледнем изображението, изтекло през последните дни, виждаме интелигентна гривна с подобни модели и размери на предишното поколение. Разбира се, нека имаме предвид, че компанията може да е предложила по-широк екран, като стесни рамката, но засега не е възможно да коментираме това изображение.

Въпреки това, в шестото поколение очакваме да видим поне 0,95-инчов AMOLED панел. В този момент пиковата яркост може да се увеличи още повече, за да можете да я използвате по-добре на открито. Разделителната способност също може да бъде подобрена, но докато размерът на екрана остава постоянен, няма да ви е необходим много.

Характеристики на батерията на Xiaomi Mi Band 6

Ако оставим екрана настрана, можем да се докоснем до по-важен детайл: батерията. С текущата версия на компанията можете да получите до двадесет дни живот на батерията в зависимост от употребата. Разбира се, на общо потребителско ниво това време обикновено варира от пет до четиринадесет дни.

Както виждаме на изображението по-горе, кабелът за зареждане и зареждащият модул изглеждат същите като петото поколение. Така че по принцип не изглежда, че много се е променило козметично, но може би са направени подобрения в много по-дълъг живот на батерията.

Xiaomi Mi Band 6 Технически спецификации

Mi Band 5 разочарова някои техни фенове. Много хора очакваха да срещнат сензора за нивото на кислород в кръвта и поддръжката на Alexa, защото течовете сочеха това. Както знаете, не се случи така. Сега същите течове важат и за Mi Band 6.

В това поколение можем да приемем тези слухове по-сериозно, но не се колебайте да държите дистанция, за да избегнете разочарование. Очевидно очаквам подобрения в сърдечната честота, крачкомера и сензорите за наблюдение на съня в допълнение към повече спортни режими в това поколение. Така че сега ще трябва да сте по-сигурни в точността на резултатите. 

Но какво можем да видим „ново“ до подобренията и подобренията?

Всъщност има различни течове, свързани с вградения GPS в допълнение към сензора за нивото на кислород в кръвта. Това може да бъде функционално по различни начини, но ще увеличи цената до степен, която вероятно не бихте искали, почти два пъти. Поради тази причина, дори и да се случи такова нещо, могат да се предложат два различни варианта, както със, така и без GPS.

Когато разгледаме други сензори, виждаме триосен акселерометър, триосен жироскоп и оптичен сензор за сърдечен ритъм. Те вероятно ще останат същите, но са възможни различни подобрения. Освен това може да се добави висотомер, който да брои етажите, които сте изкачили. Това би било добър ъпгрейд за спортна фокусирана интелигентна гривна.

Xiaomi Mi Band 6 Цена

  • Колко ще струва Mi Band 6?  Струва около $ 35.

Когато разгледаме предишните модели от серията Xiaomi Mi Band, очакваме цената на Mi Band 6 да бъде между 35 и 45 долара . В този момент за малка справка цената на Mi Band 5 беше 35 долара. Разбира се, външните сензори и компоненти, които ще бъдат добавени към новия модел, могат да променят тази цена, за да се увеличат.

Дата на издаване на Xiaomi Mi Band 6

  • Кога ще излезе Mi Band 6? Вероятно през юни 2021г.

Когато разгледаме предишните модели от серията Xiaomi Mi Band, датата на пускане на Mi Band 6 вероятно ще бъде юни 2021 г. От друга страна, различните течове и отчети съдържат различни твърдения, че тази дата може да бъде определена по-рано.

Подобни публикации

  1. Преглед на MSI Summit E14 Flip Evo: Най-доброто изживяване
  2. Характеристика и цена на таблет MatePad 11.5 HUAWEI
  3. Пуснат смарт часовник Amazfit Pop 3R
  4. Преглед на Huawei Watch 4 Pro
  5. Нови подробности за Mac със сензорен екран на Apple!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.