Как да конвертирате снимки на живо във видео на iOS?

ios 2020 rotate

Ако искате да запазите снимки на живо като видео, как да конвертирате снимки на живо във видео в iOS в това ръководство? Ние ви обясняваме темата.

Ако искате да запазите снимки на живо, които правите на вашите iOS устройства като видеоклипове, в това ръководство как да конвертирате снимки на живо във видео на iOS? Ние ви казваме темата.

Функцията Live Photo, която може да се използва на устройства с операционна система iOS, е известна като 2-секундни видеоклипове на снимките, които правите. Ако искате да запишете снимки на живо, които представляват историята на снимка, анимацията на момента и се пазят като много приятен спомен, можете да направите това, без да е необходим какъвто и да е софтуер.

1. След като отворите една от снимките на живо, които току-що сте направили или сте направили, можете да видите текста На живо горе вляво . Щракваме върху бутона Споделяне на този екран .

2. Превъртаме надолу от менюто и кликваме върху опцията Изпращане като видео от опциите за споделяне .

3. Можете лесно да намерите видеоклипа, автоматично запазен в приложението Снимки. Снимката на живо няма да бъде изтрита в резултат на това действие, за да можете да се чувствате комфортно. Също така, мисля, че е полезно да знаете, че това записано видео също е аудио и във формат MOV .

Подобни публикации

  1. Как да отмените абонамента за Netflix?
  2. Как мога да сменя потребителското си име в Twitch?
  3. Какво е ERP? Какво прави?
  4. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
  5. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.