Как да подобрим времето за гледане в YouTube?

youtube vreme 2020

В тази публикация събрахме какво трябва да направите, за да подобрите времето за гледане в YouTube. Ето какво може да се направи за подобряване на времето за гледане в YouTube!

YouTube е един от най-мощните инструменти, достъпни за дигиталните търговци, но когато се допускат грешки, като качване на твърде много съдържание, не публикуване на видеоклипове в определен ред, оставяне на изгледа на канала в объркано състояние, ходовете за подобряване на времето за гледане в YouTube може да не работят. И така, какви стратегии трябва да следват каналите с много ниско време за гледане в YouTube ?

Неща, които трябва да направите за подобряване на времето за гледане в YouTube

Видеоклипът на песента на Луис Фонси Despacito , който включва и Daddy Yankee, се превърна в един от най-гледаните видеоклипове в YouTube с над 6,7 милиарда гледания. Може би смятате, че този пример е много добър, но трябва да знаете, че успехът в YouTube не се ограничава само до гледания на видеоклипове. Разглежданията на видеоклипове са разбира се важни, но YouTube заявява, че каналите и видеоклиповете с по-дълго време на гледане са по-склонни да бъдат по-забележими в резултатите от търсенето и препоръките.

В тази публикация събрахме какво трябва да направите, за да подобрите времето за гледане в YouTube във формат на списък. Ето какво може да се направи за подобряване на времето за гледане в YouTube !

1. Сегментирайте вашите видеоклипове

Сегментирането на видеоклипове рядко се използва в YouTube, една от най-популярните платформи за видео хостинг в света, тъй като повечето собственици на канали в YouTube не знаят, че сегментирането на видеоклипове е чудесен начин да накарате зрителите да гледат видеоклипове с лекота. Всеки, който притежава канал в YouTube, който знае очакванията на зрителите и улеснява работата си, трябва да подчертае подобни съвети.

Можете да използвате функцията за индикация на времето на YouTube, за да разделите видеоклиповете на глави. Като посочите конкретните часове на видеоклипа – например 21:23 – заедно с името на раздела в раздела за описание, можете да помогнете на потребителите лесно да преминат към определен раздел във видеото.

2. Сортирайте видеоклипове по плейлисти

Плейлистите помагат на зрителите да разберат за какво са вашите видеоклипове. Използването на плейлисти в канала на YouTube за представяне на видеоклипове в определен ред позволява на зрителите да открият още видеоклипове във вашия канал.

3. Създаване на видео серия

За да създадете видео поредица в YouTube , трябва да създадете плейлист. Това спомага за увеличаване на времето за гледане, като прави още по-лесно хората да намират други епизоди от видео поредицата ви.

Ако можете да поддържате вашето видео съдържание ангажиращо, хората ще прекарват много повече време, гледайки вашето видео, така че да са готови да гледат следващия епизод от вашата видео поредица.

Подобни публикации

  1. Как да отмените абонамента за Netflix?
  2. Как мога да сменя потребителското си име в Twitch?
  3. Какво е ERP? Какво прави?
  4. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
  5. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.