Как да направим видео чат с множество хора в Instagram?

instagram video chat

Потърсихме отговора на въпроса как да направим видеочат с повече от един човек в Instagram и обяснихме как да го направим.

Потърсихме отговора на въпроса как да направим видеочат с повече от един човек в Instagram. Понастоящем Instagram ви позволява да правите видеоразговори с 6 души едновременно и го прави много просто. Ако сте готови , нека разгледаме стъпка по стъпка функцията за видеочат в Instagram .

Instagram, който се превърна в цялостна платформа за социални медии, след като беше закупен от Facebook, преди това беше приложение, където можете да споделяте само снимки. След като бързо се промени след Facebook, Instagram първо започна да поддържа видеоклипове и след това полетя с функцията Stories. Приложението, което предлага и поддръжка за незабавни съобщения, също осигурява поддръжка за видео разговори за до 6 души, въпреки че рядко се използва.

В тази статия ще се опитаме да обясним как да правите видео разговори в Instagram, как да добавяте други хора към разговора и как да увеличите разговора до 6 души.

Видео Говорете с до 6 души в Instagram

Платформата Instagram предлага поддръжка за до 6 души по време на видео разговори. Обяснихме начините, които трябва да следвате, за да направите това точно по-долу.

1- Качете Instagram

Започваме всичко, като инсталираме приложението. За да осъществим видео разговори, първо инсталираме приложението Instagram на нашия смартфон. За да направите това, просто натиснете зеления бутон за изтегляне по-долу. След това натискате отново бутона за изтегляне на страницата, която се появява, и изчаквате приложението да бъде инсталирано на вашия телефон.

2- Отворете акаунт в Instagram

instagram parvastupka

След като приложението бъде инсталирано на вашия телефон, вие влизате с вашия акаунт, ако има такъв. Използвате Facebook, също така е възможно да влезете бързо с вашия Facebook акаунт. За да направите това, просто кликнете върху синия текст във Facebook на първия екран на приложението. Вашият акаунт във Facebook автоматично ще влезе в Instagram. 

Ако не използвате Facebook, трябва да създадете акаунт в Instagram, като щракнете върху Регистрация. За да направите това, трябва да имате имейл адрес и да си зададете парола. 

3- добавете приятелите си

Трябва да добавите приятели, за да можете да осъществите видеообаждане в Instagram. Ако сте влезли с вашия акаунт във Facebook, можете лесно да намерите акаунтите на Instagram на вашите приятели във Facebook. Ако не можете да намерите човека, когото искате, трябва да кликнете върху иконата на обектива, разположена точно под екрана. След като щракнете върху обектива, можете да въведете имената на хората, които търсите, в раздела за търсене в горната част.

instagram vtora stupka

Ако не сте добавили приятели или не сте свързали профила си във Facebook, докато инсталирате приложението, можете да направите това в приложението. Както на изображението по-горе, първо трябва да кликнете върху собствената си снимка долу вдясно. След това трябва да докоснете линиите в горния десен ъгъл на вашия профил. След като направите това, можете да видите опцията за добавяне на приятел в долната част на менюто, което се отваря. На този екран можете или да свържете вашия акаунт във Facebook, или да добавите приятели според номерата във вашата директория.

4- Започване на видеоразговор в Instagram

След като намерите приятелите си, трябва да кликнете върху стрелката, сочеща леко нагоре в горния десен ъгъл на приложението, за да започнете видеоразговор. Когато щракнете върху стрелката, ще видите, че се отваря раздел за съобщения. Ако сте говорили с някого преди, той ще бъде изброен на този екран. Ако не сте провели разговор, това ще изглежда празно.

За да започнете видеоразговор, не кликвайте върху знака на камерата точно до вашето име. Когато натиснете тази икона, която е проектирана подобно на квадрат, ще бъдете попитани с кого искате да проведете видео разговор. Когато изберете човека, на когото искате да се обадите оттук, той ще бъде уведомен.

Ако другата страна одобри обаждането, видеоразговорът ще започне незабавно и ще осъществите висококачествено видеообаждане.

5- Как да добавите други хора към видео разговор в Instagram?instagram treta stupka

След като започнете видеоразговор с избрания от вас човек, можете да включите още 4 души в разговора и можете да осъществите видеообаждане с общо 6 души. За да направите това, по време на видео разговора трябва да щракнете върху знака с два човешки силуета, стоящи в най-дясната част на екрана.

Когато кликнете върху този знак, вашият списък с приятели ще се появи отново. Оттук можете да добавите хората, които искате, към групата и да се насладите на видеоразговор в Instagram с повече от един човек.

Подобни публикации

  1. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
  2. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger
  3. Как да коригирам грешката на Instagram е спрял?
  4. Как да оценим данните на Excel?
  5. Как да създадете силна и сигурна парола?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.