Как да направите фона прозрачен на телефони с Android ?android fon smyana

Търсите ново забавление? Можете да се възползвате от функцията да направите фона прозрачен на телефони с Android, като използвате камерата на телефона си.

Може  да предложи интересни преживявания на потребителите с приложенията, които съдържа в Google Play Store. И така, като потребител на Android, търсите ли ново забавление за себе си? С приложението Live Wallpaper можете да се възползвате от функцията да направите фона прозрачен на телефони с Android, като използвате камерата на телефона си. Тук сме обяснили стъпка по стъпка как можете да направите фона на телефона си прозрачен.

Как да направите прозрачен фон на телефони с Android?

Можете да се възползвате от функцията да направите фона прозрачен на телефони с Android, като използвате камерата на телефона си. Приложението Live Wallpaper може лесно да бъде изтеглено от Play Store. Това приложение, представено на потребителите от разработчика HD Camera, ви предлага жив фонов тапет с помощта на вашата камера. 

Прочети Още: Най-добрите емулатори за Android

Можете да се възползвате от това забавно приложение, като следвате стъпките по-долу;

 1.  Изтеглете приложението Live Wallpaper на вашето устройство от тук или го намерете в Play Store.
 2. Влезте в приложението и кликнете върху опцията „прозрачен“ от представените опции.
 3. Приложението ще ви поиска разрешение да използвате камерата на вашия телефон с Android. Одобрете тази заявка за разрешение.
 4. Следвайте стъпките, за да определите как ще изглежда прозрачността на заден план и да го персонализирате.
 5. Ако искате да го използвате само на началния екран, щракнете върху опцията за начален екран и заключен екран, ако искате да го използвате на начален екран, начален екран и заключен екран. ,
 6. Всичко е наред! Можете да започнете да се наслаждавате на функцията за прозрачен фон веднага след като излезете от приложението.

Можете да деактивирате функцията по всяко време чрез приложението. Полезно е да запомните, че приложението е само за развлекателни цели, тъй като бързо ще изразходва живота на батерията. И така, какво мислите за функцията да направите фона прозрачен на телефони с Android с помощта на камерата на телефона си?

Не забравяйте да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Зареждане на ваучер А1 с смс
 2. Как да изпратя ваучер на А1?
 3. Какво е Powerbank? Какво прави?
 4. Mcdodo представя нов аксесоар за зареждане в Cyberpunk дизайн
 5. Увеличаващ се брой компании срещу Apple

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.