Как да увеличим скоростта на изтегляне на Steam?steam skorost na izteglyane

Ако чакате с часове или дори дни, докато изтегляте игри от Steam, в това ръководство сме подготвили за вас, как да увеличите скоростта на изтегляне на игри в Steam? ние разказваме.

Какви са методите за увеличаване на скоростта на изтегляне на Steam, какви стъпки трябва да се следват, за да се увеличи скоростта на изтегляне на играта? Steam, едно от малкото имена, които идват на ум директно, когато става въпрос за видео игри, предлага огромни отстъпки в определени периоди от годината.

Тези отстъпки са много търсени от играчите. Дотолкова, че 90% отстъпка се разглежда като неизпускана възможност за играчите. Истинският проблем започва след закупуването на играта.

Както можете да оцените, най-трудната част за играча е частта за изтегляне на играта. Ако вашият интернет не е много добър, може да се наложи да изчакате дни, за да започнете да играете. В това ръководство ви предоставяме да намалите времето за изтегляне на играта, като отговорите на въпроса как да увеличите скоростта на изтегляне на Steam.

Прочети Още: Как да направите фона прозрачен на телефони с Android ?

Методи за увеличаване на скоростта на изтегляне на Steam

 • Край на приложенията, които използват интернет.
 • Оптимизирайте Steam.
 • Оптимизирайте връзката за данни.
 • Проверете региона за изтегляне.
 • Преместете сървъра.

Горните елементи са методи за увеличаване на скоростта на изтегляне на играта Steam . И така, как да ги приложим? Нека разберем.

1. Затваряне на приложения, използващи интернет

Когато не изтегляте игри през Steam, трябва за известно време да прекратите текущите процеси на устройства, свързани към вашия интернет. Това значително ще ви попречи да чакате игрите за изтегляне с часове или дори дни.

Първо, прекратете всички приложения, които са отворени на вашия компютър и които използват много интернет. За да направите това, следвайте стъпките по-долу.

 • Отворете диспечера на задачите, като използвате клавишната комбинация Ctrl + Alt + Delete.
 • В секцията с информация като името на приложението намерете секцията „Мрежа“ и кликнете върху нея. Това ще сортира приложенията въз основа на това колко използват вашия интернет.
 • Щракнете с десния бутон върху приложенията, които използват най-много интернет и изберете „Край на задачата“ .

Друг момент, който трябва да се отбележи, са текущите изтегляния на смартфони, таблети и подобни устройства. Процесът на изтегляне не се извършва само чрез изтегляне на приложение. Гледането на видео от YouTube по същество също е изтегляне.

2. Оптимизиране на Steam

 • Отворете Steam.
 • Стартирайте диспечера на задачите.
 • Намерете клиентска услуга на Steam под „Действия“.
 • Щракнете с десния бутон върху услугата и кликнете върху „Отиди към подробности“.
 • Щракнете с десния бутон върху steamservice.exe в „Подробности“ и задръжте курсора на мишката върху „Задаване на приоритет“.
 • Задайте приоритета на „висок“ .

Друг начин да увеличите скоростта на изтегляне на Steam е да оптимизирате Steam. Възможно е да увеличите скоростта на изтегляне на играта Steam, като следвате стъпките по-горе. Разбира се, този процес няма да намали времето за изтегляне до 1 секунда, но ще направи значителна разлика по отношение на преди и след.

3. Оптимизиране на връзката за данни

Въпреки че Steam прави всичко възможно, за да предостави на потребителите най-доброто изживяване при изтегляне, в крайна сметка времето за изтегляне зависи изцяло от скоростта на изтегляне на потребителя. Въпреки че скоростта на изтегляне на всички не е еднаква, има няколко метода, които да използвате, за да съкратите времето за изтегляне на играта Steam .

Първата стъпка, която трябва да предприемете, за да оптимизирате връзката си за данни, трябва да бъде да се свържете с интернет чрез Ethernet кабел, а не Wi-Fi мрежа. Докато правите това, трябва да инсталирате най-новата версия на LAN драйвера.

Ако знаете марката и модела на вашето устройство или дънна платка, можете да изтеглите най-новата версия от официалния уебсайт.

4. Променете региона за изтегляне на Steam

 • Влезте в Steam.
 • Отворете настройките.
 • Отидете в раздела Изтегляния.
 • Изберете държавата, в която се намирате в момента, от падащия списък под „Регион за изтегляне“.

Steam може да открие местоположението ви неправилно поради използван външен софтуер или системна грешка. Така че дори и да не живеете в Лос Анджелис, можете да го видите там в Steam.

След като завършите този избор, променете честотната лента на неограничена в раздела за ограничаване на честотната лента точно по-долу. Така ще бъдете една крачка по-близо до целта си да увеличите скоростта на изтегляне на Steam.

5. Препозициониране на сървъра

 • Отидете на страницата със статистика за изтегляне на Steam.
 • Можете да видите средната скорост на изтегляне и процента от глобалния трафик на интерактивната карта на страницата.
 • Тук можете да постигнете голям напредък в скоростта на изтегляне, като изберете един от регионите с нисък процент трафик.

Понякога изборът на региона, в който се намирате, е най-добрият вариант, но понякога може да се наложи да промените географското местоположение. Животът в район с висока скорост на изтегляне и висока плътност на трафика също може да повлияе пряко на скоростта на изтегляне.

Колкото по-натоварен е трафикът, толкова повече задръствания ще има по връзката. Можете обаче да промените географското си местоположение, за да балансирате трафика и да намерите правилната скорост на изтегляне.

За тези, които питат как да увеличат скоростта на изтегляне на Steam, какви стъпки трябва да се следват, за да се увеличи скоростта на изтегляне на Steam играта, ние изброихме 5 прости метода, които значително ще намалят времето за изтегляне.

Прилагайки тези методи, можете да изтегляте игри в Steam по-бързо и няма да ви се налага да задавате въпроси като например как да увеличите скоростта на изтегляне на Steam, как да увеличите скоростта на изтегляне на Steam.

Подобни публикации

 1. Характеристиките и цената на Asus ROG Ally Passes Ally X
 2. Кога ще бъде пусната Assassin’s Creed Hexe?
 3. Трейлър на GTA 6, адаптиран към реалния живот!
 4. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
 5. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.