Как да отмените абонамента за Netflix?netflix deaktivirane na abonament

Как да анулирате членство в Netflix? Подготвили сме подробно ръководство за любопитните да отговорят на този въпрос. Ето стъпките за анулиране на абонамента за Netflix!

Netflix позволява процесът на анулиране на членство да се извърши лесно. Можете да завършите процеса само с няколко стъпки чрез популярната услуга за цифров стрийминг. В тази статия сме обяснили подробно кои стъпки трябва да се следват, за да завършите въпросния процес.

Прочети Още: Не мога да вляза в Instagram Грешка и решения

Въпреки че беше представен преди много години, Netflix има голям успех, като поддържа популярността си по целия свят и днес, а в библиотеката му има много съдържание в жанрове като документални филми, сериали, филми, анимации.

За да гледате съдържанието на платформата за цифрово излъчване, е необходимо да заплатите определена месечна такса. Може да искате да прекратите абонамента си по някаква причина. Можете бързо да анулирате абонамента си за Netflix.

Какви са стъпките за анулиране на членство в Netflix?

 1. Посетете сайта на Netflix.
 2. Натиснете бутона „Вход“ в горния десен ъгъл.
 3. Въведете вашата информация за членство.
 4. Кликнете върху бутона „Вход“.
 5. Натиснете иконата на профила в горния десен ъгъл.
 6. Вижте категорията „Акаунт“.
 7. Щракнете върху бутона „Отказ от членство“.
 8. Натиснете бутона „Пълно анулиране“.

Може да има няколко причини, поради които е желателно закриването на акаунта в Netflix. Те могат да включват увеличението на членските такси на Netflix, съдържанието в библиотеката на платформата, което не е привлекателно за човека, или много други фактори.

Каквато и да е причината, можете бързо и практически да прекратите абонамента си. За процеса на анулиране на абонамента за Netflix първо трябва да посетите официалния уебсайт на популярната услуга за цифров стрийминг. След като разгледате сайта на платформата, натиснете бутона „Вход“, който се намира в горния десен ъгъл на екрана.

На страницата, която се отваря, първо въведете вашия имейл адрес или телефонен номер, регистриран към вашия акаунт. След това въведете паролата за вашия акаунт. Ако кликнете върху бутона „Вход“, ще се отвори главната страница на услугата. Кликнете върху иконата на профила в горния десен ъгъл на началната страница на платформата.

Ако следвате въпросната стъпка, ще се отвори прозорец. Кликнете върху категорията „Акаунт“ в прозореца, който се отваря. Изберете опцията „Отмяна на членството“ в отворената категория и накрая завършете процеса, като щракнете върху бутона „Завършване на анулирането“.

Как да затворя акаунта в Netflix от телефона?

 • Влезте в приложението Netflix.
 • Влезте в акаунта си.
 • Посетете категорията „Акаунт“.
 • Вижте раздела „Членство и плащания“.
 • Натиснете бутона „Отказ от членство“.
 • Изберете опцията „Пълно анулиране“.

За да прекратите членство през мобилно устройство, първо влезте в приложението на популярната платформа за цифрово излъчване. Ако не сте влезли, влезте в акаунта си, като въведете данните си за членство. След това посетете категорията „Акаунт“.

Вижте секцията „Членство и плащания“ в категорията „Акаунт“. От този раздел натиснете бутона „Отказ от членството“ и веднага изберете опцията „Пълно отмяна“.

Как работи възстановяването на средства за Netflix?

Netflix иска много подробности за възстановяване на средства. Потребителите трябва да имат основателна причина да получат възстановяване на сумата след анулиране на абонамента на популярната платформа за цифрово стрийминг Netflix. За възстановяване на средства в Netflix услугата не трябва да се използва.

Освен това се създава заявка за възстановяване на сумата за удръжки на пари поради системни грешки. Ако само потребителят е използвал услугата за кратко време, няма да има възстановяване на средства.

Като се свърже с отделите за обслужване на клиенти или поддръжка на живо, потребителят може да обясни ситуацията си и да научи дали може да получи възстановяване или не. Ако заявката за връщане на потребителя бъде приета, парите ще бъдат кредитирани незабавно в сметката му.

Колко дни отнема възстановяването на средства за Netflix?

Транзакцията ще бъде завършена малко след като искането за възстановяване на сумата бъде прието от платформата за цифрово излъчване. Парите ще бъдат кредитирани по банковата сметка, използвана при абониране за системата. Ако възстановяването е прието, но парите не са възстановени след определен период от време, можете да се свържете отново с отдела за обслужване на клиенти.

В тази статия отговорихме на някои въпроси, включително как да анулирате абонамент за Netflix. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да добавите GIF към Gmail?
 2. Как да създадете папка в Gmail?
 3. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
 4. Как да изтриете групови имейли в Gmail?
 5. Как да изтеглите видеоклипове от YouTube без програми?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.