TikTok планира да пусне услуга за пазаруване на живоtiktok pazaruvane na jivo

TikTok планира да пусне своята услуга за пазаруване на живо, въпреки че засега е ексклузивна за един регион. Ето подробностите!

Съобщава се , че TikTok стартира услуга за пазаруване на живо, като си партнира с базираната в Лос Анджелис TalkShopLive , платформа за покупка и продажба в Северна Америка. Financial Times съобщи в събота, че компаниите са финализирали сделката, но все още нищо не е подписано, цитирайки два анонимни източника.

Прочети Още: Как да отмените абонамента за Netflix?

В момента хората могат да купуват продукти от TikTok, но само чрез спонсорирани публикации от компании. TikTok наскоро си партнира с Penguin Random House , така че когато потребителите споменават една от книгите на издателя в публикация, те могат да включат връзка, сочеща към специална страница с информация за публикацията.

Електронната търговия в социалните медии се разраства бързо
Бизнесът за електронна търговия в социалните медии започна да привлича и други компании. Meta , компанията майка на Facebook и Instagram , стартира Facebook Marketplace през 2016 г. и каза, че няколко години по-късно функцията е имала 1,1 милиарда потребители. Компанията не публикува приходи от Marketplace за 2021 г. През август Meta каза, че затваря Facebook Live Shopping , функция, подобна на техния телевизионен канал за пазаруване.

TikTok изпробва своите функции за пазаруване в Европа, но прекрати проекта, когато не успя да постигне целите си за продажби. Пазаруването на живо в дъщерния сайт на TikTok в Китай, Douyin, продаде повече от 10 милиарда артикула между април 2020 г. и 2021 г., според SEO Agency China, китайска компания за дигитален маркетинг.

В бъдеще изглежда, че много компании за социални медии ще инсталират услуги за електронна търговия по някакъв начин и тези проучвания ще бъдат в основата на проектите, които ще видим в бъдеще.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.