Как да пишете с глас в Google Документи?kak da promenim profila po podrazbirane v google

Google Документи Как да пишете с глас

Как да пишете с глас в Google Документи, които много фирми и лични потребители използват. Ние го казваме вместо вас. Едно от най-добрите офис приложения в света е Google Docs. До такава степен, че Google Docs, който съперничи на Microsoft, е изборът на милиони хора, защото е безплатен и използва облачно съхранение. Google Документи предлага гласово въвеждане за много потребители. И така, след кратка информация, как да пишете с глас в Google Документи ? Ако искате, нека да разгледаме по-отблизо.

Google Документи Как да пишете с глас

  • Отидете на Google Документи.
  • Отворете нов документ.
  • Гореизложеното; Кликнете върху опцията „Инструменти“.
  • Изберете опцията за гласово въвеждане.

Въпреки че е доста лесно да направите това, някои потребители може да получат грешки. Това може да се дължи на това, че използвате различен браузър. Ако използвате браузъри като Opera, Mozilla вместо Google Chrome, не можете да използвате тези функции.

С други думи, ако искате да пишете на глас, трябва да използвате браузъра Google Chrome. И накрая, можете да направите това на компютъра. Ако искате да пишете с глас на мобилни устройства, препоръчваме ви да разгледате нашето съдържание, озаглавено най-добрите платформи за гласово писане.

Въпреки че Google Docs е доста успешен при гласово въвеждане, неговите конкуренти вършат много по-успешна работа. Толкова много, че след известно време много потребители, използващи Google Документи, прибягват до алтернативни методи.

Друг проблем, с който се сблъскват много хора, е, че все още срещат проблеми с гласовото въвеждане, въпреки че използват браузъра Chrome. Най-добрият начин да разрешите този проблем е да поддържате браузъра си актуален и да разрешите Google Документи от разрешенията на браузъра. Ако се сблъскате с такъв проблем, не забравяйте да проверите разрешенията на браузъра си.

Как да пишете с глас в Google Документи в това съдържание? Обяснихме ви стъпка по стъпка подробностите. Е, намирате ли услугата за гласово въвеждане на Google успешна? Не забравяйте да споделите мнението си с нас в секцията за коментари по-долу.

Как да изтеглите видеоклипове на Twitch?

Подобни публикации

  1. Какво представлява функцията за проследяване на очите на iPhone?
  2. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  3. Asus Rog съюзник
  4. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  5. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.