Как да прехвърляме WhatsApp контакти в Gmail?

whatsapp gmail kontakti

Ако използвате WhatsApp за нещо повече от чат с приятеля си, може да успеете да научите колко ефективно може да бъде приложението в по-професионалните аспекти на живота ви. Все по-лесно е да поддържате връзка с клиенти и колеги чрез WhatsApp .

WhatsApp е много пари, както и поддържат своите хора безопасно WhatsApp е важен фактор. Експортирането може да се използва като ефективен начин за предотвратяване на трайните загуби на вашите контакти, тъй като WhatsApp не може да бъде възстановен след изтриването на WhatsApp .

Gmail е много надежден за операции за архивиране в очите на мнозина. Ако използвате устройство с Android и функцията за синхронизиране е активирана, контактите ви в WhatsApp винаги могат да бъдат синхронизирани с вашия акаунт в Gmail . Контактите в профила ви в Google са тези, които се появяват във вашите контакти в WhatsApp по подразбиране .

Ако искате ръчно да прехвърлите контактите на WhatsApp в своя Gmail акаунт, можете да запазите контактите си във формат CSV и да ги прехвърлите в Gmail. В тази статия ще научите как да импортирате контактите си в WhatsApp в Gmail . Ето как да импортирате WhatsApp контакти в Gmail !

Запазване на контактите на WhatsApp във формат CSV

WhatsApp се синхронизира с контактите на вашия телефон по подразбиране, но ако искате директно да експортирате контактите на WhatsApp, ще ви трябва специално приложение. Поради тази причина, за да изтеглите приложението, трябва да отидете в Google Play Store и да изтеглите приложението, наречено Export Contacts For WhatsApp , което ви позволява да експортирате вашите контакти в WhatsApp .

След като изтеглите приложението, наречено Експортиране на контакти за WhatsApp , което експортира вашите контакти в WhatsApp в няколко стъпки, отворете приложението и ви даде достъп до разрешенията, от които се нуждае за това приложение, наречено Експортиране на контакти, за да работи WhatsApp . Експорт на контакти за WhatsApp автоматично ще сканира вашите контакти и ще филтрира вашите контакти в WhatsApp . За да запишете всички WhatsApp контакти в CSV формат за „износа Контакти“ сензорен бутон.

Трябва да отбележим тук, че в безплатната версия на Export Contacts For WhatsApp тя ви позволява да експортирате само до 100 души. Ако вашият списък с контакти на WhatsApp е над 100, „Можете да експортирате до 100 контакта безплатно. За да експортирате повече, моля, Закупете пълна версия! .. ”. Ако сте съгласни да експортирате списъка си с контакти на WhatsApp само на 100 души, първо натиснете бутона „Експорт 100“ . След това напишете името на файла в полето в прозореца, който се отваря. Накрая завършете процеса на запазване, като докоснете бутона „Експорт“ .

Експортиране на файлове във формат CSV в Gmail

Отидете в Gmail и кликнете върху бутона отляво на снимката на потребителския ви профил в горната дясна част. Кликнете върху текста „Хора“ в прозореца, който се отваря . Кликнете върху „Импортиране на контакти“ на страницата, която се появява . Кликнете върху бутона „Избор на файл“ и изберете файла във формат „CSV“ . След това вашите контакти в WhatsApp ще бъдат прехвърлени в Gmail .

Подобни публикации

  1. Как да преодолеем синдрома на понеделник?
  2. Как да използвате тъмния режим на Google на работния плот?
  3. Как Mastercard ще предотврати крипто измамите?
  4. Как да заснема скрито видео на Android?
  5. Как да си сложим наша песен за рингтон на iphone?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.