Как да прехвърляме WhatsApp контакти в Gmail?whatsapp gmail kontakti

Ако използвате WhatsApp за нещо повече от чат с приятеля си, може да успеете да научите колко ефективно може да бъде приложението в по-професионалните аспекти на живота ви. Все по-лесно е да поддържате връзка с клиенти и колеги чрез WhatsApp .

WhatsApp е много пари, както и поддържат своите хора безопасно WhatsApp е важен фактор. Експортирането може да се използва като ефективен начин за предотвратяване на трайните загуби на вашите контакти, тъй като WhatsApp не може да бъде възстановен след изтриването на WhatsApp .

Gmail е много надежден за операции за архивиране в очите на мнозина. Ако използвате устройство с Android и функцията за синхронизиране е активирана, контактите ви в WhatsApp винаги могат да бъдат синхронизирани с вашия акаунт в Gmail . Контактите в профила ви в Google са тези, които се появяват във вашите контакти в WhatsApp по подразбиране .

Ако искате ръчно да прехвърлите контактите на WhatsApp в своя Gmail акаунт, можете да запазите контактите си във формат CSV и да ги прехвърлите в Gmail. В тази статия ще научите как да импортирате контактите си в WhatsApp в Gmail . Ето как да импортирате WhatsApp контакти в Gmail !

Запазване на контактите на WhatsApp във формат CSV

WhatsApp се синхронизира с контактите на вашия телефон по подразбиране, но ако искате директно да експортирате контактите на WhatsApp, ще ви трябва специално приложение. Поради тази причина, за да изтеглите приложението, трябва да отидете в Google Play Store и да изтеглите приложението, наречено Export Contacts For WhatsApp , което ви позволява да експортирате вашите контакти в WhatsApp .

След като изтеглите приложението, наречено Експортиране на контакти за WhatsApp , което експортира вашите контакти в WhatsApp в няколко стъпки, отворете приложението и ви даде достъп до разрешенията, от които се нуждае за това приложение, наречено Експортиране на контакти, за да работи WhatsApp . Експорт на контакти за WhatsApp автоматично ще сканира вашите контакти и ще филтрира вашите контакти в WhatsApp . За да запишете всички WhatsApp контакти в CSV формат за „износа Контакти“ сензорен бутон.

Трябва да отбележим тук, че в безплатната версия на Export Contacts For WhatsApp тя ви позволява да експортирате само до 100 души. Ако вашият списък с контакти на WhatsApp е над 100, „Можете да експортирате до 100 контакта безплатно. За да експортирате повече, моля, Закупете пълна версия! .. ”. Ако сте съгласни да експортирате списъка си с контакти на WhatsApp само на 100 души, първо натиснете бутона „Експорт 100“ . След това напишете името на файла в полето в прозореца, който се отваря. Накрая завършете процеса на запазване, като докоснете бутона „Експорт“ .

Експортиране на файлове във формат CSV в Gmail

Отидете в Gmail и кликнете върху бутона отляво на снимката на потребителския ви профил в горната дясна част. Кликнете върху текста „Хора“ в прозореца, който се отваря . Кликнете върху „Импортиране на контакти“ на страницата, която се появява . Кликнете върху бутона „Избор на файл“ и изберете файла във формат „CSV“ . След това вашите контакти в WhatsApp ще бъдат прехвърлени в Gmail .

Подобни публикации

  1. Как да добавите видео към PowerPoint?
  2. Как да промените потребителското име и името на TikTok?
  3. Как да използвате FaceTime на телефони с Android?
  4. Как да промените акаунта в Discord?
  5. Какво е SoundCloud? Как работи?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.