Как да премахнете капака на батерията на Evo 4G

Как да премахнете капака на батерията на Evo 4G

Задният панел на HTC Evo 4G предпазва замяна батерията и включени 2 GB микроб карта. За достъп до нито един от компонентите, можете да махнете капака, без никакви инструменти. Тя е силно препоръчително да изключите телефона, преди да свалите капака на батерията, за да се предотврати загуба на данни.

Премахване на капака на акумулаторната батерия
Малки клипове придържат капака на батерията в смартфона. Поставяне нокът в слота в горния ляв ъгъл на капака ви дава сцепление върху него. С леко издърпване от телефона, скритите клиповете освобождават със звуково модула и капакът се откача. Ако шумът ви плаши, се процедира по-бавно, като работи с пръст около ръбовете на капака, докато всеки клип се откача.

Под капака
Единственото нещо, вие ще откриете, когато за първи път премахнете капака е монтиран батерията, но вдигането на батерията от отделението разкрива информация стикера и микроб слот. Вдигане на полето лостчето отдолу отключва микроб карта, така че можете да плъзнете картата навън да го прехвърля на компютър. Когато сте готови за поставяне на батерията, се уверете, че микроб резето е надолу и металните контакти на батерията да се подравнят с тези в отделението.

Дано да съм ви бил полезен… 🙂

Ако смятате, че е така моля споделете нашата страница в Фейсбук или Твитер…Благодаря предварително…Желая ви приятно сърфиране… 🙂

Подобни публикации

  1. Датата на стартиране на серията Huawei P50 е споделена
  2. Разкрита дата на издаване на iPhone SE 3!
  3. Неща, които трябва да имате предвид при закупуването на смартфон
  4. Проблем и решение за срив на приложението за Android
  5. Телефони на Samsung, които ще получат актуализация на Android 12

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.