Как да премахнете парола за Android?zoom smartfone videorazgovori

Как да премахна паролата на Android? В това ръководство ще ви разкажем как да премахнете парола с приложения на трети страни.

Ако сте забравили паролата, която използвате на вашето устройство с Android и не можете да я отворите, може да попитате как да премахнете паролата за Android . В това ръководство ще разгледаме по-подробно как да се справим с устройството, за което не помните паролата.

Прочети Още: Митове за батериите

Днес почти всеки смартфон има биометрични методи за проверка, но някои потребители предпочитат да използват методи за проверка като пароли или модели. По този начин можете да сте сигурни, че приложенията, снимките, видеоклиповете и всички други данни на вашия смартфон са защитени.

От друга страна, ако не сте сигурни как да отключите смартфон или таблет, чиято парола не можете да запомните, ние ще разгледаме по-подробно всички тези подробности, които ви интересуват в това ръководство. Ако имате смартфон или таблет със себе си и сте готови, нека преминем към нашето ръководство.

Как да премахнете парола за Android?

  • Изключете устройството си.
  • Влезте в екрана на режим за възстановяване .
  • С клавишите за сила на звука отидете на опцията Factory Reset .
  • Потвърдете с бутона за захранване.

Как да премахнете забравена парола за Android? (Подробно обяснение)

След като изключите устройството си с Android с бутона за захранване, трябва да опитате различни комбинации от клавиши, за да превключите в режим на възстановяване. Тези клавиши ще бъдат различни в зависимост от устройството, което използвате. От друга страна, обикновено има комбинации като намаляване на звука + клавиш за включване / увеличаване на звука + клавиш за захранване.

За да разберете кои клавиши устройството, което използвате, е преминало в режим на възстановяване, малко сканиране на интернет ще ви помогне да постигнете по-точни резултати. След това превъртете надолу до Factory Reset с клавишите за сила на звука и потвърдете тази опция с клавиша за захранване.

Като малко предупреждение, Factory Reset ще изтрие всички данни на вашето устройство. С други думи, за да отключите смартфона или таблета, чиято парола сте забравили, ще трябва да се откажете от всички данни на вашето устройство. От друга страна, нямате друг начин да разрешите този проблем.

И така, какво мислите за информацията в това ръководство? Предоставената тук информация работи ли за вас и успяхте ли да преодолеете проблема? Не забравяйте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
  2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
  3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.