Как да премахнете последователите на Spotify?kak da cheta kod na spotify

Как да премахнете последователите на Spotify?

Ако не искате някой от вашите последователи в Spotify да ви следва, можете да разгледате тази статия. Spotify е онлайн платформа за стрийминг на музика, която много от нас използват както на мобилни устройства, така и на компютър. Spotify, който успя да увеличи популярността си всяка година през годините, е много успешна платформа за създаване на плейлисти и обявяване на песните, които слушате, на вашите последователи.

Но знаете ли, че има начин да се отървете от последователите си в Spotify? Spotify активира много желаната функция за премахване на последователи. Вече можете да спрете да следвате последователите си в Spotify, като ги блокирате. По-долу сме изброили всичко, което трябва да знаете и да направите относно процеса на премахване на последователи от Spotify.

Как да премахнете последователите на Spotify?

 • Отворете приложението Spotify.
 • Кликнете върху вашето потребителско име горе вдясно.
 • От раздела, който се отваря, щракнете върху опцията „Профил“.
 • В прозореца, който се отваря, щракнете върху статията с вашите последователи.
 • Намерете профила, който искате да премахнете от изброените последователи, и щракнете върху него.
 • Кликнете върху символа с три точки и кликнете върху „Блокиране“ в раздела, който се отваря.
 • Тъй като потребителят е блокиран, той вече няма да може да ви следва.

Ето колко лесно е премахването на последователи в Spotify. Можете също да премахнете последователи, като блокирате хора, които не искате. Премахването на последователи от Spotify беше функция, която не беше налична на тази платформа в миналото. Отне много работа, за да премахнете някого от списъка си за наблюдение. Освен това този процес отне много време. Благодарение на новодобавената опция за блокиране на последователи, сега можете да премахнете своите последователи в Spotify от списъка си за секунди.

Възможно е също така да деблокирате потребители на Spotify, които сте блокирали и да спрете да ги следвате. Възможно е също така да го деблокирате, като въведете отново профила на лицето, което сте блокирали, като използвате същите методи. Фактът, че този процес може да бъде отменен, също е много положителна ситуация по отношение на потребителското изживяване.

Със свободата, която предоставя на потребителите на Spotify, те могат да управляват своите последователи, както пожелаят. В Spotify транзакции като анулиране на членство, изтриване на акаунт, премахване на последователи могат да се извършват много бързо. Това ни показва колко прозрачен и полезен е Spotify.

Ако не искате да блокирате вашите последователи в Spotify, но искате да ограничите достъпа им до вашите плейлисти, можете да направите вашите плейлисти частни, вместо да ги блокирате. След като щракнете върху вашите плейлисти, можете да ги зададете като частни, като щракнете върху трите точки. Така вашите последователи ще са ви последвали, но никога няма да достигнат до вашите плейлисти. За хората, които не искат да блокират своите последователи, скриването на техните плейлисти ще бъде много логичен процес. Как да добавите приятел в Spotify?

Подобни публикации

 1. Достатъчно ли е 8 GB RAM за Mac?
 2. Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok Notes
 3. Характеристики на часовник Smart Band 9 на Xiaomi
 4. Microsoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелект
 5. Apple Watch ще може да измерва кръвното налягане!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.