Нови подробности за процесора на iPhone 15 Pro!iphone 15 pro svoistva

Нови подробности за процесора на iPhone 15 Pro!

Нови подробности за процесора на iPhone 15 Pro изглежда насърчават потребителите да преминат към версията Pro. Ето подробностите! Нов доклад на DigiTimes ще създаде „търсене за замяна“ на предстоящите модели iPhone 15 Pro при тези, които чакат по-дълго, за да преминат към нов модел iPhone. Причината за това ще бъде новият процесор A17 Bionic, който ще осигури „значителни надстройки на функциите“ благодарение на новия 3 nm процес, който ще използва.

Информацията идва от доставчици във веригата за доставки на Apple:

„Източници казаха, че технологията N3E (3nm подобрена) на TSMC ще позволи значителни надстройки на функциите в предстоящата линия на iPhone. Доставчиците във веригата за доставки на iPhone очакват търсене на подмяна за модели от 2023 г.“

През последните седмици чухме няколко твърдения, че iPhone 15 Pro ще използва процесора A17 Bionic. Един от най-интересните от тях дойде от Bloomberg. В публикацията се казва, че 3nm процесът на TSMC ще изисква около 35% по-малко енергия , като същевременно предлага по-добра производителност от 5nm процесорите.

iPhone 15 Pro ще предлага по-дълъг живот на батерията с процесор A17

Тъй като животът на батерията е една от ключовите характеристики, които потребителите изискват, увеличаването на издръжливостта през целия ден ще бъде добре дошло за новите потребители на iPhone, тъй като собствениците на iPhone 14 Pro се оплакват от намален живот на батерията в сравнение с предишния модел.

Друг скорошен доклад предполага, че Apple е изпълнила 100% от първоначалните поръчки за новата 3nm технология на TSMC. Apple иска да осигури всички процесори, от които се нуждае за предстоящите модели iPhone 15 Pro, дори и на по-високи цени.

Очаква се обаче стандартните модели iPhone 15 да използват съществуващите процесори A16 Bionic. Въпреки че производителността не се е увеличила много в сравнение с процесора A15 Bionic, новият дизайн на Dynamic Island вероятно ще накара хората да преминат към тези модели. Докато на стандартния модел липсват функциите на дисплея ProMotion и Always-On, Apple ще разшири Dynamic Island за повече потребители. В допълнение, докладите показват, че компанията също ще добави 48MP сензор към основната камера на обикновените модели.

Имайки предвид всичко това, както обикновеният, така и iPhone 15 Pro моделите ще се възползват от значителни подобрения, което ще направи това поколение по-привлекателно за надграждане от потребителите.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.