Как да преодолеем синдрома на понеделник?kakvo e sindromat ponedelnik

Какво е понеделник синдром? Научете как да преодолеете синдрома на понеделник само в 5 стъпки.

Понеделник, първият работен ден след неделя, има негативно място в съзнанието на повечето служители. Какво е синдром на понеделник и как влияе на живота ни?

Международната платформа за обучение Laba обучители , които заявиха, че служителите имат затруднения да отидат на работа в понеделник след приятна ваканция, изброиха защо този прословут ден сред служителите е труден под 5 заглавия.

След дълга неделна закуска и приятно време, прекарано с близки, понеделник носи стрес за повечето служители. Така че; Дори и най-професионалните, най-успешните, най-високоплатените хора имат трудности да отидат на работа в понеделник след хубава ваканция.

Прочети Още: Изживяването на настолни и мобилни устройства се сближава в Huawei MatePad 11!

Как да преодолея синдрома на понеделник?

Отбелязвайки, че този прословут ден сред служителите е достатъчно силен, за да създаде психологически синдром, международната платформа за обучение Laba обучители споделят в 5 стъпки как да преодолеят синдрома на понеделник  за служителите :

  1. Естествено нарушаване на биоритма  : Умът ни зависи най -вече от биологичния ни часовник. Събуждането рано в делничните дни и по -късно през уикенда може да повлияе негативно на този биологичен часовник. Той заявява, че два дни допълнителен сън могат да нарушат часовника на тялото средно с 45 минути, което прави още по -трудно събуждането в понеделник сутринта. Опитайте се да запазите нашия естествен биоритм.
  2. Мисълта за загуба на чувството за свобода : Въпреки че двудневната ваканция след натоварената седмица изглежда като лекарство за много служители, идеята за връщане към рутината след свободното време не прави щастливи служителите. Една от най -очевидните причини, поради които хората намират понеделник за толкова труден, е чувството за отговорност, което идва след два дни независимост.
  3. Недоволство от работата : Служителите, които не харесват работата си, не обичат да ходят на работа в понеделник. Проучване на Gallup сред служители от 142 страни показва, че 63% от служителите нямат мотивация за работата си и поради това не харесват понеделник. Ето защо подготовката на служителите за работа, която не харесват, ги кара да получат синдрома.
  4. Страх от неизвестното : Непредвидените неща могат да бъдат източник на страх за много хора. Особено след натоварен уикенд наближаващият работен хаос се отразява негативно на психологията на служителите. Може да е полезно да отидете в офиса преди работната седмица, като получите информация предварително.
  5. Оставане под влиянието на популярни мисли : Обучителите от Laba подчертават, че понеделник има лошо възприятие в световен мащаб и че тъй като културните митове често са преувеличени, техните служители се поддават на тази идея. Вместо това обменът на идеи с колеги може да предотврати синдрома на понеделник.

Подобни публикации

  1. Как да отворите Mac DMG файл на Windows?
  2. Как да създадете планирани публикации във Facebook?
  3. Как да стартирате няколко програми едновременно в Windows?
  4. Регистрация в Тиндер
  5. Как да видя кой ме харесва в Тиндър?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.