Изживяването на настолни и мобилни устройства се сближава в Huawei MatePad 11!huawei matepad 11

Какво представлява многоекранното сътрудничество на Huawei MatePad 11? Huawei MatePad 11 носи целия ви цифров живот в едно устройство.

Въз основа на HarmonyOS 2, Huawei MatePad 11 напълно разрушава стените между компютър и смартфон. Сътрудничеството на смартфон-таблет на много екрани позволява съвместна работа и пренос на данни между две устройства, тъй като премахва напълно бариерите между смартфони и таблети на системно ниво, като използва разпределената технология на Huawei.

Какво представлява многоекранното сътрудничество на Huawei MatePad 11?

В огледален режим интерфейсът на лаптопа се копира на таблета, показвайки абсолютно същото съдържание и на двете устройства. След това M-Pencil на HUAWEI може да се използва за писане или рисуване директно на таблета, а текстът веднага ще се покаже на лаптопа. Например, когато проектирате на лаптоп, тази функция може да се използва за проектиране на работата ви върху таблета и рисуване директно върху таблета. В този случай HUAWEI MatePad 11 действа като цифров таблет за рисуване.

Друг пример е, когато няма проектор наоколо, но трябва да представите документ. Огледален режим може да се използва за отразяване на екрана на компютъра към таблета. По този начин водещите могат да продължат да работят на компютъра, докато гледат таблета.

Режимът на разширение , както подсказва името, позволява на таблета да се използва като външен дисплей за компютъра. Този режим значително увеличава производителността, като дава на потребителя по -голяма площ за преглед и сравнение на съдържанието. Много потребители избират да добавят допълнителен монитор към бюрото си, за да увеличат производителността.

Прочети Още: TOGG създаде компания за производство на битова батерия

Режимът на сътрудничество за първи път разрушава бариерите между Windows и HarmonyOS 2 . Потребителите могат да използват мишката на лаптопа, за да плъзгат и пускат избрания текст, изображения и файлове между двете устройства. Междувременно те могат да използват клавиатурата на лаптопа, за да отговарят на съобщения и имейли, получени от таблета.

По-рано, в таблетно-смартфонното мулти-екранно сътрудничество, мобилното приложение се показваше на таблета в оригиналния му размер. Сега, с Huawei MatePad 11 под Multi-Screen Collaboration, мобилните приложения могат да бъдат адаптирани към размера на екрана на таблета и могат да се разглеждат на цял екран, като се възползват изцяло от устройство с голям екран.

От четене на новини до сърфиране, тази функция предлага на потребителите по -удобно изживяване при използване. Клавиатурата на таблета може да се използва и за отговор на имейли и съобщения на смартфона.

Huawei MatePad 11 с осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 865 е достъпен за предварителна продажба в онлайн магазина на Huawei. Той беше предложен за предварителна продажба с цена от 825 LV само като таблет и 850 LV с възможност за писалка и клавиатура или калъф вместо клавиатура .

Подобни публикации

  1. Тест за издръжливост на iPhone 15 и iPhone 15 Plus
  2. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  3. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане
  4. Цената на позлатената серия iPhone 15 Pro е достъпна!
  5. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.