Как да промените акаунта в Discord?discord problem i reshenie

Как да промените акаунта в Discord?

Превключването на акаунти в Discord е любопитство за тези, които използват няколко акаунта в популярната услуга. И така, как да промените акаунта в Discord? Discord улеснява превключването на акаунти. Това улеснява превключването между множество акаунти. В ръководството, което подготвихме, обяснихме как се извършва процесът.

Услугата има полезна функция за това, тъй като излизането от текущия акаунт и всяко влизане в другия може да повлияе негативно на изживяването. Ако искате да превключвате между няколко акаунта, можете да следвате стъпките по-долу.

Стъпки за превключване на акаунт в Discord

 • Отворете Discord.
 • Влезте в акаунта си.
 • Кликнете върху потребителското име в долния ляв ъгъл.
 • Кликнете върху раздела „Промяна на акаунт“.
 • Кликнете върху „Управление на акаунти“.
 • Изберете опцията „Добавяне на акаунт“.
 • Влезте в другия си акаунт.
 • След като добавите втория акаунт, можете да превключвате между акаунти от секцията „Промяна на акаунт“.

Можете да превключите към другия си акаунт в Discord, което е сред най- популярните комуникационни приложения , но за това първо трябва да добавите втория си акаунт. Затова първо отворете програмата, инсталирана на компютъра ви, и влезте в акаунта си, като въведете данните си за членство, ако не сте влезли.

След като влезете в акаунта си, щракнете върху раздела „Промяна на акаунт“ в долния ляв ъгъл на прозореца. Това ще отвори малък прозорец отстрани. Изберете „Управление на акаунти“ от изскачащия прозорец.

Когато щракнете върху „Управление на акаунти“, ще се отвори нов прозорец на екрана. Кликнете върху „Добавяне на акаунт“ в прозореца, който се отваря.

След като изберете опцията „Добавяне на акаунт“, трябва да добавите другия си акаунт. За да направите това, въведете имейл адреса или телефонния номер на втория си акаунт и паролата за акаунта. След като въведете необходимата информация, натиснете бутона „Продължи“ и завършете процеса.

След като добавите другия си акаунт, вече можете да превключвате между двата акаунта по много практичен начин. За целта трябва да кликнете върху потребителското име в долния ляв ъгъл и да влезете в раздела „Промяна на акаунт“. След това можете да извършите транзакцията, като изберете другата сметка.

В тази статия обяснихме стъпките, които трябва да се предприемат, за да превключвате между множество акаунти в Discord, който е предпочитан от милиони хора по света и позволява комуникация с други хора. Можете да завършите процеса, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Подобни публикации

 1. Как се прави регистрация в сайта на Sinsay?
 2. Как да блокирам сайт с Google Chrome?
 3. Как да поправим визуални проблеми във видеоклипове на Windows 11?
 4. Как да намерите изгубен молив на Apple?
 5. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.