Моделите Google Pixel получават животоспасяваща функцияМоделите Google Pixel получават животоспасяваща функция

Една от животоспасяващите функции на iPhone идва в моделите на Google Pixel. Ето подробностите! Телефоните Pixel на Google идват с различни полезни функции, включително сканиране на обаждания, откриване на автомобилна катастрофа и много други. Изглежда, че скоро ще можем да добавим силни сигнали към този списък.

9to5Google прегледа най-новата версия на приложението Android System Intelligence, разкривайки функция за „силен сигнал“ в приспособлението At A Glance на Google за Pixels. Е, какво означава?

Google премества производството на телефони Pixel в нова страна

Предупреждава ви, когато бъде открит силен звук

google pixelЕкранната снимка на функцията гласи, че приложението ще ви уведоми, когато „се открие увреждащ слуха силен шум“.

Google не е първата мобилна марка, която предлага силни сигнали. Apple предлага известия за шум чрез приложението Apple Watch, като ви предупреждава, когато средното ниво на звука за три минути достигне или надвиши определен праг (напр. 80, 90, 100 децибела). Производителят на iPhone също така заявява, че не записва никакъв звук, което ви дава спокойствие.

Надяваме се да видим подобно стабилно внедряване за силни сигнали на телефоните Pixel на Google. Все още няма график за пускането на тази функция, но се очаква тя да бъде сред новите функции на Pixel, идващи на всяко тримесечие.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.