Как да промените паролата за акаунт в SoundCloud?Как да промените паролата за акаунт в SoundCloud?

Ако се чудите как да промените паролата за акаунт в SoundCloud, вие сте на правилното място. Ето какво трябва да направите, за да промените текущата парола! Промяната на паролата за акаунта в SoundCloud може да се направи много лесно. Това позволява на потребителите лесно да променят паролата си, когато пожелаят. Ако искате да промените паролата на вашия акаунт, можете да следвате стъпките в нашето ръководство.

Какво е SoundCloud? Как работи?

С удобен за потребителя интерфейс, SoundCloud е една от най-популярните музикални и подкаст платформи в света. Ако използвате слаба парола в SoundCloud, е лесно да разбиете акаунта си. Ако не искате това да се случи, трябва незабавно да смените старата си парола за SoundCloud с по-надеждна.

Стъпки за промяна на паролата за акаунт в SoundCloud

 1. Отворете уебсайта на Soundcloud и влезте в акаунта си.
 2. Кликнете върху иконата с три точки горе вдясно
 3. Изберете опцията „Настройки“.
 4. Кликнете върху раздела „Акаунт“.
 5. Щракнете върху бутона „Изпращане на връзка за повторно задаване на парола“.
 6. Ако сте влезли в SoundCloud с вашия акаунт във Facebook, връзката за нулиране на паролата ще бъде изпратена на имейл адреса, свързан с вашия акаунт във Facebook.
 7. Отворете имейла, изпратен от SoundCloud, и щракнете върху „Щракнете тук, за да промените паролата си“.
 8. Ще бъдете пренасочени към страницата за промяна на паролата.
 9. Въведете новата си парола на страницата, която се отваря.
 10. Кликнете върху бутона „Запазване“.

soundcloud parola

Отворете уебсайта на Soundcloud чрез уеб браузъра, който сте използвали първо, и влезте в акаунта си. След това щракнете върху иконата с три точки в горния десен ъгъл на екрана и изберете „Настройки“ от прозореца на изскачащото меню. След този процес ще се отвори страницата с настройки.

Кликнете върху раздела „Акаунт“ на тази страница. Щракнете върху бутона „Изпращане на връзка за повторно задаване на парола“ под текста „Парола“ в раздела „Акаунт“. След този процес ще бъде изпратен имейл до вашата електронна поща, регистрирана в SoundCloud.

Ако сте влезли в SoundCloud с вашия акаунт във Facebook, връзката за нулиране на паролата ще бъде изпратена на имейл адреса, свързан с вашия акаунт във Facebook. След това проверете входящата си електронна поща и намерете имейла от SoundCloud.

Отворете имейла, изпратен от SoundCloud, и щракнете върху „Щракнете тук, за да промените паролата си“. След като щракнете върху „Щракнете тук, за да промените паролата си“, ще бъдете насочени към страницата за промяна на паролата. Въведете новата си парола на страницата, която се отваря, след което щракнете върху бутона „Запазване“.

Имейлът за промяна на паролата на SoundCloud не се получава, какво е решението?

 • След като щракнете върху „Изпращане на връзка за повторно задаване на парола“, за да промените паролата за SoundCloud, изчакайте 5 до 10 минути, тъй като понякога получаването на имейла отнема малко повече от обикновено.
 • Имейлите за промяна на паролата понякога могат да попаднат в папката за спам или нежелана поща. Затова проверете папките за спам или нежелана поща.
 • В случай, че не можете да намерите имейла в пощенската си кутия, опитайте да потърсите имейла, озаглавен „Нулирайте вашата парола за SoundCloud“.
  Ако нищо не работи, опитайте да изпратите заявката отново. Най-вероятно имейлът за промяна на паролата ще бъде изпратен при първия или втория опит.

В тази статия обяснихме как да промените паролата на акаунта в SoundCloud, което е сред най-добрите музикални приложения. Можете лесно да завършите процеса, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Подобни публикации

 1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
 2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
 3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
 4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
 5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.