Обявени приложения и тапети за iOS 17ios 17

Обявени приложения и тапети за iOS 17

С актуализацията на iOS 17 се появиха бъдещи разработки на приложения и дизайн на тапети. Подробностите са тук! Следващата софтуерна актуализация се очаква с нетърпение от милиони потребители на iPhone. Въпреки че Apple запазва мълчание относно актуализацията на iOS 17, броят на вътрешната информация се увеличава с наближаването на датата на въвеждане. Някои подробности за приложенията Wallet, Health и Wallpapers се появиха в наскоро изтеклите изображения за визуализиране на iOS 17.

Приложението Wallet се променя

В изображенията, споделени от потребителя на Twitter @analyst941 от Apple, са разкрити детайлите на концептуалния дизайн, който се очаква да дойде с iOS 17. Съответно нови приложения Health, Wallet и Wallpapers ще бъдат предложени на потребителите с техните обновени интерфейси.

Плановете на Apple за iOS 17

Твърди се, че новото приложение Wallet има способността да събира всички кредитни карти, самолетни и автобусни билети на едно място. Също така се посочва, че приложението Wallet ще включва навигационна лента със специални раздели като Cash, Keys, IDs и Orders.

В новото приложение Health, с промените в дизайна, потребителите ще имат активен екран, където могат да видят допълнителни измервания, без да се налага да превъртат надолу. За тапети, нови функции като добавяне на мрежов изглед, където потребителите могат лесно да редактират своите предпочитания, и лесно добавяне и изтриване на тапети, очакват потребителите.

Телефони за получаване на актуализация на iOS

  • iPhone X (не съм сигурен)
  • iPhone 11 (всички модели)
  • iPhone 12 (всички модели)
  • iPhone 13 (всички модели)
  • iPhone 14 (всички модели)

Подобни публикации

  1. Неизвестна функция на Android
  2. С какви цветови опции ще се предлага серия iPhone 16?
  3. Galaxy A получи актуализация на потребителския интерфейс 6.1
  4. Какъв ще бъде животът на батерията на iPhone 16?
  5. Разкритите подробности за Galaxy Z Fold 6 развълнуваха феновете на Samsung!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.