Как да създадете WhatsApp Avatar?whatsapp avatar

Как да създадете WhatsApp Avatar?

Популярното приложение за незабавни съобщения WhatsApp предоставя много практичен начин за създаване на аватари. И така, как да създадете аватар? Благодарение на функцията за създаване на аватар в WhatsApp, той позволява на потребителите да се изразяват по-добре, тъй като в допълнение към възможността да зададат аватара като профилна снимка, се получават много стикери с различни емоции.

За да създадете аватар в популярното приложение за незабавни съобщения WhatsApp, трябва да изпълните няколко стъпки през приложението. Ако искате да подготвите свой собствен аватар, просто следвайте стъпките по-долу.

Стъпки за създаване на WhatsApp Avatar

 • Отворете WhatsApp.
 • Натиснете иконата с три точки.
 • Влезте в менюто с настройки.
 • Вижте категорията на аватара.
 • Докоснете бутона „Създайте своя аватар“.
 • Натиснете бутона „Стартиране“.
 • Направете персонализация.
 • Изберете Готово.
 • Изберете опцията „Запазване на промените“.
 • Натиснете бутона „Напред“.
 • Изберете опцията „Създаване на профилна снимка“.

За да подготвите аватар в WhatsApp, което е сред най-популярните приложения за комуникация, първо отворете инсталираното на вашия смартфон приложение за незабавни съобщения и след това натиснете иконата с три точки. Това ще отвори прозорец. От прозореца, който се отваря, влезте в менюто Настройки и вижте секцията Аватар.

1. Щракнете върху бутона „Създайте своя аватар“ на страницата с аватар.
2. В следващата стъпка трябва да натиснете бутона „Първи стъпки“. Когато следвате тази стъпка, ще видите екрана за създаване на аватар.
3. Изберете цвят на кожата за вашия аватар и продължете към следващата стъпка.
4. Коригирайте прическата, цвета на косата, формата на мустаците и брадата, цвета на мустаците и брадата, формата на лицето, формата на очите, цвета на очите, тоалета и други, за да персонализирате своя аватар. Изберете „Готово“, след като завършите процеса на персонализиране. Кликнете върху опцията „Запазване на промените“ от страницата, която се отваря, и след това натиснете бутона „Напред“.

Ако искате да зададете създадения от вас аватар като профилна снимка, докоснете „Създаване на профилна снимка“. Щракнете върху бутона „Преглед на стикерите“, за да прегледате стикерите, подготвени за вашия аватар.

WhatsApp

Отворете прозорец за чат, за да изпратите стикери, съдържащи вашия аватар, на други хора. Натиснете иконата на емоджи. В следващата стъпка докоснете иконата на аватар до иконата на стикера. Имате достъп до всички тях от секцията „Всички“ или можете да разглеждате категории като „Любов“, „Щастлив“, „Тъжен“.

В тази статия отговорихме на въпроса как да създадете аватар в популярното приложение за незабавни съобщения WhatsApp. Можете да завършите процеса много лесно, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Подобни публикации

 1. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
 2. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
 3. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
 4. Как се прави скрийншот на лаптоп?
 5. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.