Появи се още една функция, която може да се намери в новите AirPodsnova funkstia airpods

Появи се още една функция, която може да се намери в новите AirPods

Напоследък AirPods предлагат редица нови функции и днес Apple получи нов патент за една от тези функции. Ето подробностите! Качеството на звука на Apple AirPods обикновено се счита за добро, с богат бас и ясни високи честоти. Слушалките използват специално проектиран чип, който подобрява качеството на звука и осигурява безпроблемна връзка с устройства на Apple. Освен това слушалките имат специални микрофони, които намаляват фоновия шум и повишават яснотата на гласа по време на телефонни разговори и гласови команди. AirPods също предоставят уникално изживяване за тези, които обичат да слушат музика, с адаптивен еквалайзер, който автоматично настройва музиката според формата на ухото на потребителя за оптимално качество на звука. Сега компанията е в процес на работа по нови надстройки за бъдещи AirPods и последният патент разкрива плановете на компанията за него.

Apple получи технически патент за „Измерване на виртуална среда за слушане“ от Службата за търговски марки и патенти на Съединените щати (USPTO), съобщи IT Home на 8 април . Патентът има за цел да подобри слушането на потребителите чрез динамично регулиране на акустиката на слушалките според различните среди.

AirPods със сензорен екран в процес на разработка: Ето първото изображение!

Как новият патент на AirPods описва функцията

Разкриването на патента очертава сценарии, при които потребителите могат да слушат аудио или видео съдържание в различни среди, като например в колата, на поляната, в класната стая, във влака или в хола.

Apple се надява да постигне по-добра бинаурална обработка на звука , за да симулира реални звукови пейзажи в тъпанчето на слушателя, използвайки технологии за цифрова обработка на сигнала, микрофони и пространствени аудио функции.

Потапящото аудио ще създаде усещане за пространство и дълбочина, правейки аудио съдържанието по-триизмерно и ангажиращо.

Подобни публикации

  1. Неизвестна функция на Android
  2. С какви цветови опции ще се предлага серия iPhone 16?
  3. Galaxy A получи актуализация на потребителския интерфейс 6.1
  4. Какъв ще бъде животът на батерията на iPhone 16?
  5. Разкритите подробности за Galaxy Z Fold 6 развълнуваха феновете на Samsung!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.