Как да създам фалшив IP адрес?

Как да създам фалшив IP адрес? В това ръководство ще разгледаме по-подробно как да създадем фалшив IP. Ето всички подробности!

Как да създам фалшив IP адрес? – Що се отнася до сигурността и поверителността, е много важно да можете да сърфирате и сърфирате онлайн анонимно. В това ръководство запретнахме ръкави за вас и разгледахме по-отблизо въпроса как да създадем фалшив IP адрес, така че да можете да се скриете, докато сърфирате в интернет .

Разбира се, трябва да отбележим, преди да започнем, че този въпрос всъщност изглежда малко неразбран. Що се отнася до използването на фалшив IP, това, което ще направите, е да скриете нашия адрес зад текущия IP адрес на някой друг. Така че ние не създаваме нищо от нула.ip adres 2020

Как да създам фалшив IP адрес?

И така, как да създадете фалшив IP адрес?

1- Създайте фалшив IP с VPN

Можем да дефинираме VPN, които използваме често в ежедневието си като специални представители на виртуалната мрежа. По този начин можете да свържете компютъра, таблета или смартфона си с чужда мрежа и да осъществите достъп до интернет. С други думи, когато използвате VPN, вашият IP адрес е маскиран с един от IP адресите в тази мрежа.

2- Създаване на фалшив IP с уеб прокси

Web Proxy в основата си има същия принцип на работа като VPN. Когато се свържете с прокси сървъра, целият ви интернет трафик преминава през прокси сървъра и вашият IP адрес е скрит зад IP адреса на сървъра. На този етап имаме две основни предупреждения.

IP адресът, маскиран от прокси, може да бъде проследен от вашия доставчик на интернет услуги. Освен това някои уебсайтове могат да видят реалния ви IP адрес чрез Flash Player или JavaScript. Второто ни предупреждение е, че някои браузъри ви позволяват само да насочвате трафика на браузъра. 

3- Създаване на фалшив IP с интернет

Като трети метод можете да изберете да се свържете директно с тяхната мрежа, вместо да насочвате трафика си към чужда мрежа. Така че говорим за обществени Wi-Fi мрежи. Един от методите за скриване на IP адреса на дома ви е чрез общи точки като кафенета или летища. По този начин вашият трафик ще бъде скрит сред десетки потребители.

И така, какво мислите за това ръководство, което подготвихме? Предоставената тук информация работи ли за вас и постигнахте ли резултата, който търсите? Не забравяйте да споделите мнението си по този въпрос с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
  2. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger
  3. Как да коригирам грешката на Instagram е спрял?
  4. Как да оценим данните на Excel?
  5. Как да създадете силна и сигурна парола?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.