Как да създадем изображение с Google Bard?google bard bezplatno sazdavene na izobrajenie

Google Bard вече може да създава снимки безплатно!

Способността за генериране на снимки, която чатботът ChatGPT Plus на OpenAI има от месеци, най-накрая идва в Google Bard. Ето подробностите! Google Bard chatbot добавя възможност за създаване на изображения с изкуствен интелект, улавяйки функция, която съперникът му ChatGPT Plus има от месеци. Потребителите могат да поискат от Bard да създаде снимки, използвайки модела на Google „Imagen 2“ текст към изображение.

Сега, захранван от големия езиков модел Gemini Pro на Google, Bard ще включва изобразяване. Предполагаше се, че по-мощният модел Gemini Ultra ще захранва това.

Заслужава обаче да се отбележи, че моделът Gamini Ultra все още е във фаза на разработка. Така Google Bard ще може да се конкурира с други чатботове.

Създаването на изображения в Google Bard засега е ограничено до английски

Google позиционира Bard като достоен съперник на ChatGPT Plus на OpenAI, който работи с GPT-4 и позволява на потребителите да създават изображения благодарение на интеграцията на DALL-E 3. И двата чатбота се представят добре.

Въпреки това, липсата на функции за текст към изображение на Bard даде леко предимство на ChatGPT Plus. Потребителите могат да използват актуализирания Bard безплатно с Imagen 2, за разлика от ChatGPT Plus, който разчита на платен абонамент.

Създаването на изображения с изкуствен интелект наскоро беше критикувано, след като фалшиви снимки на Тейлър Суифт наводниха X. Въпреки че все още не е известно кои платформи използват хората, за да създават тези изображения, технологичните компании са започнали да блокират своите платформи за създаване на изображения.

Google каза, че функцията на дисплея на Bard е “ проектирана с мисъл за отговорност „. Функцията за воден знак на компанията ще помогне да се покаже, че изображенията са създадени от изкуствен интелект чрез обработка на пикселите на снимките.

Google също така каза, че е внедрил технически и защитни парапети, за да избегне създаването на изображения на публични личности и да ограничи насилственото, обидно или сексуално открито съдържание. Освен това Bard получава още един набор от разширения днес. Въпреки че изобразяването остава ограничено до английски, чатботът е разширен до повече от 40 езика в повече от 230 страни, а възможността потребителите да търсят автоматично в интернет, за да подкрепят или противоречат на съдържание, също е разширена до 40 езика.

Подобни публикации

  1. Как да намерите изгубен молив на Apple?
  2. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
  3. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  4. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  5. Как се прави скрийншот на лаптоп?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.