Преглед на Huawei MateBook D16 (2024)huawei matebook d16 2024

Преглед на Huawei MateBook D16 (2024)

С ревюто на Huawei MateBook D16 (2024) ще обсъдим подробно какво предлага новият модел лаптоп. Ето го новият лаптоп от Huawei! С ревюто на Huawei MateBook D16 (2024) ще разгледаме по-отблизо какво предлага новият модел лаптоп. Новият модел лаптоп привлича вниманието със своя очарователен екран, мощен хардуер, поддържана от изкуствен интелект камера и дълъг живот на батерията.

Преглед на Huawei MateBook D16 (2024)

Huawei MateBook D16 (2024), който има 16-инчов размер на екрана, предлага 2,5K резолюция .Трябва да се отбележи, че екранът, който включва 100% sRGB цветова гама и съотношение 16:10, е калибриран на хардуерна основа за професионални работни пространства.

Лаптопът, който има впечатляващ екран, разполага с цифрова клавиатура. Цифровата клавиатура ви помага да спестите време, като прави дейности като използване на калкулатор и изготвяне на електронни таблици на компютъра много по-лесни.

В горната част на цифровата клавиатура има различни клавиши за бърз достъп, като отваряне на калкулатора и търсене с AI Search. Сред тях има и бутон, който ви позволява да деактивирате и активирате отново камерата. Бутонът за включване и изключване на камерата издига сигурността на следващото ниво.

MateBook D16 има пълноразмерна клавиатура с подсветка. Поддръжката на фоново осветление елиминира необходимостта от включване на лампата, докато използвате компютъра вечер или през нощта. В допълнение, клавиатурата с 1,5 мм ход на клавишите прави писането много приятно.

Новият модел лаптоп, произведен от Huawei, предоставя и значително предимство по отношение на преносимостта. Лаптопът с дебелина 17 мм тежи само 1,72 килограма. Така MateBook D16 може да се носи удобно и лесно през целия ден.

Лаптопът разполага с процесор Intel Core i9-13900H от 13-то поколение , 16 GB RAM и 1 TB NVMe PCIe SSD . Мощният хардуер помага за извършването на операции като редактиране на видео и снимки.

Лаптопа, който има Intel Iris Има и 512 GB NVMe PCIe SSD от страната за съхранение и опция от 8 GB от страната на RAM.

MateBook D16 има 2 микрофона и 2 високоговорителя. Поддържаната от 1080p резолюция камера с изкуствен интелект включва различни функции, които осигуряват по-добро изживяване при видео разговори.

Има функция FollowCam, която ви помага да останете в центъра на екрана по време на видео разговори. Тази функция позволява взаимодействие, сякаш се провежда среща лице в лице. Функцията за виртуален фон помага да промените фона по много практичен начин.

Извеждайки аудио изживяването на съвсем ново ниво, компютърът има 1 USB-A 2.0, 1 USB-A 3.2, 1 HDMI, 1 3,5 mm жак 2-в-1 за слушалки и микрофон и 1 USB-C от страната на връзката.

Трябва също така да отбележим, че компютърът, който е първият модел лаптоп, получил петзвездния сертификат на SGS за Wi-Fi сигнал, разполага с технология, наречена Huawei Metaline Antenna. По този начин компютърът предлага много по-добра безжична връзка.

Компютърът се откроява по отношение на живота на батерията, както и по проблеми като връзка, хардуер и екран. Капацитетът на батерията от 70Wh позволява компютърът да се използва дълго време, без да се налага да се притеснявате за зареждане.

Сътрудничеството на няколко екрана е възможно с таблет или телефон с марка Huawei . Така връзката се осъществява много бързо и практически без необходимост от кабел. След като връзката бъде установена, можете да прехвърляте снимки и видеоклипове от мобилните си устройства на вашия компютър и да извършвате много други операции без усилие.

Възможността да споделяте файлове на компютъра много лесно осигурява значително предимство, като спестява значително време. PC Cloud решение за съхранение също е достъпно за потребители на компютри .

PC Cloud включва различни функции, включително синхронизиране на данни в реално време между устройствата. Можете бързо да получите достъп до вашите файлове по всяко време и навсякъде чрез услугата, която предлага високо ниво на сигурност.

Характеристики на Huawei MateBook D16 (2024)

 • Размер на екрана : 16 инча
 • Технология на екрана : IPS
 • Разделителна способност на екрана : 2.5K
 • Максимално ниво на яркост : 300 нита
 • Съотношение на страните : 16:10
 • Процесор : 13-то поколение Intel Core i9-13900H / 13-то поколение Intel Core i7-13700H / 13-то поколение Intel Core i5-13420H / 12-то поколение Intel Core i5-12450H
 • Графична карта : Intel Iris Xe Graphics (Intel Core i7-13700H, Intel Core i9-13900H)
 • RAM : 8 GB / 16 GB
 • Съхранение : 512 GB NVMe PCIe SSD / 1 TB NVMe PCIe SSD
 • Микрофон : 2 броя
 • Говорител : 2 бр
 • Батерия : 70Wh
 • Тегло : 1,72 кг
 • Дебелина : 17 мм
 • Портове : 1 USB-A 2.0, 1 USB-A 3.2, 1 HDMI, 1 3,5 mm жак за слушалки и микрофон 2-в-1, 1 USB-C

Huawei MateBook D16 (2024) Цена

Huawei MateBook D16 (2024) с процесор i9-1390H, 16 GB RAM и 1 TB памет се продава за 2075 лв с подарък Huawei FreeBuds SE 2 и 1-годишна разширена гаранция (PC) на Huawei.

Коментар на редактора

Предлагайки много приятна употреба, Huawei MateBook D16 (2024) се откроява със своя мощен хардуер, впечатляващ екран, поддържана от изкуствен интелект 1080p камера, цифрова клавиатура и висок капацитет на батерията.

Възможността за деактивиране на камерата само с един бутон също е сред важните функции за сигурност. Докато цифровата клавиатура осигурява лекота на използване, поддръжката на подсветка ви помага да пишете удобно без нужда от светлина.

В резултат на това новият лаптоп Huawei MateBook D16 (2024) ще отговори на вашите нужди в мултимедия, училище и бизнес.

Подобни публикации

 1. Новото поколение AirTag модел на Apple идва
 2. Apple представи новите слушалки Beats Solo Buds
 3. Huawei представи Performance Monster New MateBook X Pro!
 4. Pixel Вече е възможно да разберете часа с вибрация !
 5. Какво идва с visionOS 1.0.3?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.