Как да транскрибирам гласов запис на WhatsApp?whatsapp glasov zapis

Как да транскрибирам гласов запис на WhatsApp?

Как да конвертирате гласовия запис на WhatsApp в текст, кое приложение трябва да изтеглите? Преди тази функция да се появи в WhatsApp Messenger, можете да използвате някои приложения.

Как да конвертирате гласовия запис на WhatsApp в текст? Ако не искате да слушате гласови съобщения, изпратени през приложението за незабавни съобщения, е полезно да знаете, че имате алтернативна опция.

Има някои приложения за iOS и Android, които можете да използвате, за да транскрибирате съдържанието на гласови съобщения от приятели или членове на семейството. Чрез използването на тези приложения е възможно успешно да конвертирате гласовия запис в текст в WhatsApp.

Разгледай Още: Как да замразя акаунт в Instagram?

За съжаление транскрибирането на аудио съобщения в момента не е възможно в WhatsApp Messenger. Следователно тези, които искат да конвертират аудиозаписи в текст, трябва да инсталират друго приложение. Най-доброто приложение, което потребителите на Android могат да използват за тази цел, е Transcriber.

Въпреки че приложението може да бъде изтеглено безплатно от Google Play Store, то има реклами в приложението. Ако рекламите не са проблем за вас, можете да следвате стъпките по-долу. Преди да продължите със стъпките, трябва да знаете, че това приложение използва услугата wit.ai за преобразуване на гласови съобщения в текст. Тази услуга е собственост на Facebook. Ако сте загрижени за поверителността, трябва да предприемете съответните стъпки.

Транскрибиране на гласов запис на WhatsApp за Android

 • Изтеглете приложението Transcriber от връзката по-долу .
 • Натиснете и задръжте гласовото съобщение, което не искате да слушате, за да го изберете.
 • Докоснете бутона за споделяне в горния десен ъгъл на WhatsApp.
 • Изпратете гласовото съобщение до Transcriber. След този процес ще трябва да предоставите достъп до приложението Transcriber. След като дадете разрешението, поискано от приложението, можете да започнете да четете гласовата поща.

Транскрибиране на гласов запис на WhatsApp за iOS

 1. Изтеглете приложението Audio Message to Text Whats от страницата на App Store.
 2. Отворете приложението и се свържете с WhatsApp.
 3. Вече можете да видите писмените версии на аудио съобщенията, изпратени в WhatsApp Messenger, като изберете съобщенията.
 4. Аудио съобщение в текст Whats е приложение, което можете да използвате, за да конвертирате гласово съобщение в текст в WhatsApp за iPhone и iPad устройства. Можете да конвертирате гласови съобщения в текстови, без да се налага да напускате WhatsApp. За да направите това, просто следвайте стъпките по-горе.

Въпреки че горното приложение може да бъде изтеглено безплатно, то може да ви таксува за транзакция. Поради тази причина не се препоръчва за тези, които искат да използват безплатно приложение, за да го изтеглят.

За съжаление, броят на приложенията, които можете да изтеглите безплатно от App Store, е ограничен. Въпреки че наборът от опции е по-широк за потребителите на Android, изглежда, че броят на опциите е значително намален, когато става въпрос за потребителите на iOS.

За да дадете последно предупреждение на онези, които искат да изтеглят и използват приложението за транскрипция на гласови записи на WhatsApp, не забравяйте, че ако сте загрижени за поверителността, не трябва да разрешавате достъп до приложения, които не намирате за безопасни.

Подобни публикации

 1. Как да блокирам нежелани канали в YouTube?
 2. Как да сканирам QR код на WeChat?
 3. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
 4. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
 5. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.