Как да увеличите CS GO FPS?cs go fps uvelichavane

Как да увеличите CS GO FPS?

Компилирахме за вас методи за увеличаване на CS:GO FPS. Хайде, как да увеличим CS:GO FPS заедно? Нека разберем.

Броят кадри в секунда (Frame per second) е от голямо значение за непрекъснатия поток на играта, както всеки играч знае. Дали играчите имат добро представяне зависи от това колко високи са кадрите в секунда. Тъй като видеоигри като Counter Strike: Global Offensive са бързи видеоигри, по-високата стойност на тази стойност е много по-важна от другите видеоигри. Как да увеличите CS:GO FPS за вас ? Обясняваме стъпка по стъпка.

Как да увеличите CS: GO FPS?

 • Промяна на настройките на видеокартата
 • Редактиране на опциите за стартиране
 • Намаляване на качеството на изображението
 • Инсталиране на антивирусен софтуер
 • Затворете приложенията, работещи във фонов режим
 • Промяна на настройките на видеокартата

Без съмнение ще трябва да оптимизирате настройките на графичната карта, ако искате да увеличите CS:GO FPS. Това, което трябва да направите тук, е да отворите контролния панел на видеокартата и да изберете „Използване на моите предпочитания и обръщане на внимание“ от секцията за преглед на настройките на дисплея. След това трябва да внесете качествената част в изпълнението. Процесът ще бъде завършен тук и ще получите висок FPS в CS: GO и други игри. Но бихме искали да ви напомним, че след като направите тези настройки, качеството на вашето изображение ще се понижи.

Намаляване на качеството на изображението

Ниският брой кадри в секунда оказва влияние върху качеството на сенките, качеството на текстурата и много други. Поддържайте качеството на изображението на играта възможно най-ниско. Ако стойността на кадъра в секунда не се промени, въпреки че броят кадри в секунда е нисък, можете да поставите отметка на опцията „много ниска“ за всяка от тези настройки.

Редактиране на опциите за стартиране

Един от най-добрите начини за увеличаване на кадрите в секунда в Counter Strike: Global Offensive е да редактирате опциите за стартиране. Повечето хора могат да избегнат редактирането на тези опции, но кодовете, използвани в опциите за стартиране, имат много предимства за играчите и това не бива да се пренебрегва.

Ето някои кодове, които можете да използвате в опциите за стартиране:

• d3d9ex: Намалява използването на паметта на повечето компютри.

• -novid: Затваря отварянето на играта.

• – висок: Стартира играта с висок приоритет за по-добра производителност.

• -цял екран: Това не е настройка за увеличаване на кадрите в секунда, но трябва да се използва, за да играете играта на цял екран.

Затваряне на приложения, работещи във фонов режим

Ако имате компютър с ниски спецификации, вероятно ще имате проблем с падане на fps в зависимост от степента на използване на паметта на приложенията, работещи във фонов режим. Преди да влезете в играта, не забравяйте да затворите всички приложения, които използват ресурси, различни от Counter Strike: Global Offensive.

Инсталиране на антивирусен софтуер

Въпреки че това не е много често, това е една от най-важните причини, поради които някои играчи получават ниски fps. Напълно нормално е да получавате ниски fps в играта, ако вирусите, които заразяват компютъра, използват твърде много от вашите ресурси, докато работят във фонов режим. Ако имате някакви съмнения относно приложенията, които сте изтеглили наскоро, трябва да инсталирате антивирусен софтуер и да сканирате компютъра си.

Как да увелича CS:GO FPS в това съдържание? Събрахме за вас. И така, какви методи използвате, когато увеличавате FPS? Не забравяйте да споделите мнението си с нас в секцията за коментари по-долу.

Ако желаете можете да разгледате следната интересна статия на тема Как да си сменим ръката в CS GO?.

Подобни публикации

 1. Добри новини за тези, които изпитват проблеми с производителността в Cyberpunk 2077
 2. Ново видео с геймплей дойде от Bodycam, което ви кара да се съмнявате!
 3. Нови опции за абонамент идват в Ubisoft+!
 4. Предлага се DualSense V2 с подобрен живот на батерията!
 5. Екосистемата на PlayStation продължава да расте!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.