Как да изтеглите видеоклипове от Reddit?reddit izteglqne na video

Как да изтеглите видеоклипове от Reddit?

Как да изтегля видео от Reddit? Подготвили сме подробно ръководство за потребителите, които се интересуват от отговора на този въпрос. Ето стъпките, които трябва да следвате!

Reddit не позволява директно изтегляне на видеоклипове. Поради тази причина много интернет потребители се чудят как да изтеглят видеоклипове от Reddit. В статията, която подготвихме, ще отговорим на въпроса, който е любопитен.

В Reddit, който се посещава от голям брой хора по целия свят, потребителите могат да споделят по различни теми от музика до храна, от видео игри до технологии, от спорт до фотография.

Към публикациите, публикувани на популярния уебсайт, могат да се добавят GIF файлове, изображения, текст и дори видеоклипове. Някои от потребителите искат да изтеглят някои видеоклипове, качени на платформата, на своя компютър. Уебсайтът не позволява този процес да се извършва директно. И така, как да изтеглите видеоклипове от Reddit?

Какви са стъпките за изтегляне на видео от Reddit?

 • Посетете сайта Reddit.
 • Вижте видеото, което искате да изтеглите.
 • Кликнете върху бутона „Споделяне“.
 • Натиснете бутона „Копиране на връзката“.
 • Отидете на сайта RedditSave.
 • Поставете връзката в полето.
 • Кликнете върху бутона „Изтегляне“.
 • Натиснете бутона „Изтегляне на HD видео“ или „SD версии“.

Има много услуги на трети страни, които можете да използвате за изтегляне на видеоклипове, споделени на уебсайта, който има огромна популярност по целия свят. Тези услуги ви позволяват лесно да изтегляте видеоклипове, качени на платформата.

В това ръководство сме избрали онлайн услугата, наречена RedditSave, но вместо това можете да използвате услуги като Viddit Red, SaveMP4 и Redv. За всички тези услуги първо трябва да копирате връзката на видеоклипа? И така, как се извършва този процес?

Първо посетете Reddit, където много хора прекарват времето си през деня. След като посетите популярния уебсайт, трябва да отворите видеоклипа, който искате да изтеглите. На страницата, която се отваря, ще видите различни опции точно под видеоклипа.

Щракнете върху бутона „Споделяне“ сред опциите. Ако следвате тази стъпка, ще се отвори прозорец и в прозореца, който се отваря, ще се появят нови опции. Можете да копирате връзката към видеоклипа, като щракнете върху бутона „Копиране на връзката“.

След като извършите копирането на връзката, посетете услугата на трета страна, наречена RedditSave. Поставете връзката в полето на сайта RedditSave. След това кликнете върху зеления бутон с текст „Изтегляне“.

Ако щракнете върху въпросния бутон, ще видите две различни опции, „Изтегляне на HD видео“ и „SD версии“. Ако искате да изтеглите видеото в HD резолюция, натиснете бутона „Изтегляне на HD видео“.

Щракнете върху бутона „SD версии“, за да изтеглите видеоклипа с по-ниска резолюция. Когато натиснете този бутон, ще видите различни опции за резолюция. Можете да изберете един от тях и да оставите изтеглянето да започне.

В тази статия обяснихме как да изтеглите видео от Reddit. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да деактивирам iMessage на iPhone и iPad?
 2. Как да излезете от Google акаунт на Android?
 3. Как да се откажа от Телеграм Премиум?
 4. Как да нулирате Instagram Explore?
 5. Какво е Android Studio и как да го използвате?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.