Как да увеличите последователите в Tumblr?kak da uvelichite posledovatelite v tumblr

Как да увеличите последователите в Tumblr?

Методите за увеличаване на последователите на Tumblr могат да помогнат за увеличаване на броя на последователите на акаунта в популярната услуга за блогове. Ето кои методи могат да се приложат! Знаете ли, че процесът на увеличаване на броя на последователите в Tumblr е много по-прост в сравнение с платформи като Instagram и Twitter ? Основната причина за това е, че Tumblr се харесва на различен сегмент потребители от всяка друга платформа.

Tumblr е услуга за блогове, основана през февруари 2007 г. от Дейвид Карп и Марко Армент. Закупена от Yahoo за 1,1 млрд. долара през 2013 г., услугата е особено предпочитана от младите хора.

Има различни методи, които могат да увеличат броя на последователите в популярната платформа. В тази статия сме изброили методи, които могат да помогнат за увеличаване на броя на последователите на акаунта в услугата за блогове.

Начини за увеличаване на последователите в Tumblr

 • Изберете име на блог, което най-добре ви отразява.
 • Проектирайте своя блог.
 • Решете какво да споделите.
 • Използвайте тагове.
 • Следвайте други потребители.
 • Не оставайте с текстове, използвайте снимки.
 • Бъди активен.
 • Изберете добре времето за споделяне.
 • Станете експерт в своята област.
 • Ангажирайте се с публикации.

Има методи, които могат да увеличат броя на последователите на акаунта в популярната услуга за блогове по-горе. Можете да намерите подробности за методите в списъка по-долу. Освен това, ако искате да увеличите последователите в платформата за социални медии, базирана на изображения, можете да прегледате статията, в която отговорихме на въпроса какви са методите за набиране на последователи в Instagram.

Изберете име на блог, което най-добре ви отразява

Какво ще кажете да помислите за нещо кратко и сбито? Нека бъде нещо, което също може да изрази вашата личност. Но какво би могло да бъде? Никога не знаеш къде, как и под каква форма ще дойде вдъхновението. Въз основа на вашето настроение можете да откриете името на блога, което най-добре ще отразява вас и не забравяйте, че най-красивото настроение на вдъхновение е депресивното настроение, защото хората се хранят с тъга.

Проектирайте своя блог

В Tumblr, ако желаете, можете да предотвратите свързването на вашия блог и да позволите блогът ви да се вижда само в Tumblr, но вместо да направите това, разрешаването на достъп от двете места ще бъде по-полезно за интернет потребителите, идващи от търсачките като Google, защото трябва да вземем предвид и тези, които не използват Tumblr, нали? Първо трябва да редактирате темата на вашия блог от контролния панел. Това, което отличава Tumblr от другите платформи, е, че потребителите предпочитат простотата. Вашата корица, профилна снимка и фон трябва да съответстват на очите на потребителите.

Докато сте свободни от несъвместими цветове и дизайни, можете спокойно да промените външния вид на блога си според вашето въображение. Частта, която се появява в Tumblr, приключи, но трябва да направим дизайн за тези, които влизат в блога ви с връзка. Можете лесно да получите различни безплатни теми от собствената услуга на Tumblr с едно кликване.

Решете какво да споделите

Сред методите за увеличаване на последователите в Tumblr е да се определи вида на споделянето, което да се направи. Ето част от съдържанието, което можете да споделите, за да предизвикате интерес към Tumblr:

 • Думите за взаимоотношенията са обичани от потребителите на Tumblr.
 • Ако споделяш за психология, може да стигнеш до по-високи числа от възможните.
 • Философските блогове не привличат много внимание, но също имат фенове.
 • Можете да споделяте вашите мисли и да създавате дискусионна среда, но това не е ефективен начин за привличане на внимание като философските блогове.
 • Можете да споделяте цитати от телевизионни предавания, филми и книги.
 • Можете да споделяте снимките, които сте направили.
 • Можете да покажете вашите проекти.
 • Можете да създадете портфолио.
 • Използвайте етикет

Използвайте тагове, когато споделяте съдържание, но се опитайте да не надхвърляте съдържанието на съдържанието. Потребителите на Tumblr, които все още не са ваши последователи, получават достъп до съдържанието, което публикувате чрез тагове. Потребителите, които срещат съдържание, независимо от темата, е по-малко вероятно да следват вашия акаунт. След точка хората могат да започнат да стават мързеливи, но ако искате да постигнете взаимодействие, определено трябва да го направите.

Следвайте други потребители

Не говорим за последващите глупости, че следването-следването няма да донесе никакви ползи в дългосрочен план. Можете да харесвате публикациите на блоговете, които са във вашата област на интерес и които са приятни за очите ви, и можете да следвате блога. Ако хареса вашия блог, той може да ви последва и да хареса публикациите ви. Освен това, ако споделянията на блога, който следвате, се харесват и споделят от други хора, можете да вземете неговите споделяния за пример за себе си. Така че можете да създадете добра алтернатива на неговите последователи.

Не оставайте с текстове, използвайте снимки

Друг добър начин да привлечете вниманието на потребителите е да украсите публикациите си със снимки. Особено ако имате блог с думи, не трябва да пренебрегвате използването на снимки, свързани с вашите думи. Защото има тонове блогове в Tumblr, които споделят само снимки и почти всички от тях привличат голямо внимание.

Бъди активен

Активността играе много важна роля тук, както и в Instagram, Twitter и много други социални медийни платформи. Вместо да се ограничавате до блога си за седем дни и двадесет и четири часа, действайте според последователите си.

Изберете добре времето си за споделяне

Според статистиката за използване на социалните медии активността на потребителите е много рядка преди четири часа вечерта, но се увеличава повече между седем и десет вечерта. Преследването на точното време за публикуване в Tumblr ще бъде много полезен избор за взаимодействие с потребителите. Като се има предвид, че потребителите следват повече от хиляда души, може да се разбере, че вероятността вашата публикация да се появи сред хиляди ненужни публикации е много ниска. Следователно, когато споделяте, трябва да се опитате да изберете моментите, когато потребителите взаимодействат най-много с вашия блог.

Станете експерт във вашата област

Ако имате знания в областта, споделете в тази област. Например, ако имате много познания за технологиите, можете да споделите знанията си в тази област с други потребители. Това може да помогне за увеличаване на броя на последователите.

Ангажирайте се с публикации

Не просто четете публикации, но взаимодействайте, като коментирате. Това може да позволи на други потребители да забележат вашия акаунт и да разглеждат вашия профил. Хората, които харесват публикациите, могат да започнат да следват акаунта. В тази статия обяснихме какви са методите за увеличаване на последователите в Tumblr. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу. Освен това, ако искате да увеличите броя на последователите на вашия акаунт в платформата за социални медии, наречена Twitter, можете да прегледате нашата статия, наречена методи за увеличаване на последователите в Twitter.

Подобни публикации

 1. Как да добавите GIF към Gmail?
 2. Как да създадете папка в Gmail?
 3. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
 4. Как да изтриете групови имейли в Gmail?
 5. Как да изтеглите видеоклипове от YouTube без програми?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.