Сгъваема и разтегателен смартфон: Tecno Phantom Vision Vtecno phantom vision v Samsung

Сгъваема и разтегателна: Tecno Phantom Vision V

Tecno Phantom Vision V, който предизвиква сгъваемия телефонен модел на Samsung, може да бъде както сгънат, така и разширен. Ето всички подробности! Сгъваемата функция, която започнахме да виждаме със Samsung в производството на смартфони , започна да вдъхновява много марки. Apple също се очаква да започне да произвежда сгъваеми телефони в близко бъдеще.

Но първият ход преди Apple идва от Tecno.Възприемайки концепцията за сгъваем смартфон , можем да кажем, че марката вече успя да привлече вниманието с дизайн, който ще надмине всички нейни конкуренти.

Tecno Phantom Vision V ще впечатли

Базираната в Китай марка Tecno започна вътрешно производство и в Турция. Работейки върху сгъваем смартфон, марката излезе с ново видео, споделено от GSM Arena. Samsung представи подобна концепция наскоро, но Tecno Phantom Vision V е различен, както и сгъваемият.

Смята се, че когато екранът се отвори, той ще се увеличи до 8 инча. Очакваният размер на екрана е 10,1 инча, като вътрешният екран също става по-дълъг. С други думи, той предлага алтернативна употреба, тъй като се използва като телефон, както и достигане на стандартен размер на таблет.

Освен това в долната част на острова на камерата има малък екран. Този екран помага за преглед на входящи известия и избрани приложения. Tecno Phantom Vision V, който интегрира 11 функционални слоя в един слой, е изработен от титан. Въпреки че видеото е пуснато, марката все още не е представила официално тази концепция.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.