Как да получите възстановяване на средства от Google Play?nachini za vazstanovyavane na sumi ot google play

Научете за възстановяването на суми в Google Play

Как да получите възстановяване на средства от Google Play 2023?
Google Play позволява създаването на заявка за възстановяване на сумата. И така, какви стъпки трябва да се следват за възстановяване на сумата?

Google Play позволява създаването на заявка за възстановяване на средства. И така, как да получите възстановяване чрез официалния магазин на Android? В тази статия ще отговорим на въпроса, зададен от много потребители на Android. Можете да разгледате статията, която подготвихме и да имате информация по темата.

Има много игри, филми, електронни книги и приложения в Google Play Store, който работи от много години. През 2022 г. беше направена промяна в дизайна. По този начин на потребителите беше представен много по-полезен интерфейс.

Има две различни категории в официалния магазин за приложения на Android, безплатни и платени. Въпреки че можете да изтеглите безплатни продукти, без да плащате такса, трябва да платите определена такса за платени продукти. И така, възможно ли е да получите възстановяване на сумата, ако закупен продукт не е харесан?

Базираният в САЩ софтуерен гигант Google позволява създаване на заявка за възстановяване на средства за продукт, закупен през официалния магазин на Android, но има някои условия за това.

За да създадете заявка за възстановяване, тя не трябва да надвишава 48 часа от първата покупка в приложението или покупката в приложението. Ако сте закупили филм, книга или друго съдържание, е възможно да създадете заявка за възстановяване дори ако са изминали повече от 48 часа от покупката. И така, как се извършва процесът на възстановяване на средства в Play Store?

Какви са стъпките за възстановяване на сумата от Google Play?

 • Посетете сайта на Google Play.
 • Влезте в акаунта си.
 • Натиснете иконата на профила в горния десен ъгъл.
 • Влезте в категорията „Плащания и абонаменти“.
 • Отворете секцията „Бюджет и история на поръчките“.
 • Докоснете поръчката, която искате да върнете.
 • Изберете „Заявка за възстановяване“ или „Докладване за проблем“.
 • Изберете опцията, която най-добре отговаря на вашата ситуация.
 • Попълнете формуляра.
 • Посочете, че искате да получите възстановяване на сумата.

Има някои стъпки, които трябва да изпълните, за да създадете заявка за възстановяване на средства за филма, книгата, играта или приложението, които сте закупили през официалния магазин за приложения на Android. Ако следвате тези стъпки в ред, можете успешно да завършите процеса.

За да извършите споменатата операция, първо посетете уебсайта на Google Play Store чрез уеб браузъра, инсталиран на вашия компютър. След като разгледате сайта, щракнете върху иконата на профила в горния десен ъгъл. Ако следвате тази стъпка, ще се отвори прозорец.

Изберете „Вход с Google“ в изскачащия прозорец. След този процес въведете адреса си в Gmail. Кликнете върху бутона „Напред“. След това въведете паролата за акаунта си и натиснете отново бутона „Напред“. Ако следвате тази стъпка, ще влезете в акаунта си и ще се покаже началната страница на услугата.

След като влезете в акаунта си, щракнете върху профилната снимка в горния десен ъгъл на страницата. Влезте в категорията „Плащания и абонаменти“ в прозореца, който се отваря. Веднага след извършване на тази операция отворете секцията „Бюджет и история на поръчките“.

Докоснете поръчката, която искате да върнете от падащия списък. Изберете „Заявка за възстановяване“ или „Докладване за проблем“, за да продължите към следващата стъпка. Веднага след този процес изберете опцията, която най-добре отговаря на вашата ситуация. След това попълнете формуляра и накрая посочете, че искате възстановяване на сумата. Така ще създадете заявка за възстановяване на средства в Play Store.

Ако искате да създадете заявка за възстановяване на сума за повече от един продукт, който сте закупили, трябва да повторите горните стъпки повече от веднъж. Ако не можете да намерите продукта, който сте закупили в секцията „Бюджет и история на поръчките“, е възможно да сте закупили продукта през друг акаунт.

Ако се сблъскате с такава ситуация, проверете хронологията на поръчките на другите си акаунти. Ще бъде изпратен имейл до вашия акаунт, след като процесът на създаване на заявката приключи. Имейлите обикновено се изпращат в рамките на 15 минути, но това може да отнеме до 4 работни дни.

В тази статия обяснихме как да създадете заявка за връщане на продукт, закупен чрез магазина за приложения, наречен Google Play Store, който има огромна популярност по целия свят. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу. Можете също така да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса Как да промените държавата в Play Store.

Подобни публикации

 1. Как да покажа файлово разширение? (Windows 7/8/10/11)
 2. Как да си скрия номера?
 3. Безплатно инсталиране на вайбър
 4. Как да си свалим музика на телефона?
 5. Как да активирам тъмен режим на Instagram?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.