Как да видите старите известия от уеб сайтовете в Android ?

stari izvestia android

Ако случайно сте изтрили входящо известие, може би се чудите как да видите стари известия на Android.

Как да видите Android Legacy Notifications? – Днес смартфоните и таблетите са станали почти всичко и ние винаги ги носим със себе си, за да останем на дневен ред. Ако разсеяно прекарате входящо известие отстрани и не сте сигурни как да го видите, вие сте на правилното място.

Ами ако кажем, че е възможно да видите всички известия, които ви пристигат в списък, с помощта на функционална функция, която е вътрешна за операционната система Android, но неизвестна на много хора? Сигурно бихте били много щастливи. Нека да разгледаме как можете да се възползвате от тази функция.

Как да видите старите известия  на Android?

Първо отворете екрана на смартфона си и щракнете върху празно място, за да влезете в раздела за добавяне на приспособления. Оттук разположете пряк път за настройки навсякъде на началния екран. Когато искате да позиционирате тази джаджа, ще се появи екран, за кои настройки искате да видите. Тук избираме функцията Notification Log .

Както можете да видите, името на този пряк път е запазено като Notification Log. Сега, за да получите достъп до предишните си известия, всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху тази джаджа. По този начин можете да видите списъка с известия и да достигнете до кое приложение е изпратено по кое време. От друга страна, нека ви напомним, че има ограничение във времето за това.

С други думи, известията, до които имате достъп със задна дата, за съжаление подлежат на определено ограничение във времето. За съжаление няма да има достъп до известията, получени преди няколко седмици или месеци от дневниците тук.

Сега, нека обобщим накратко какво трябва да направите:

 1. Отворете екрана на устройството.
 2. Преминете към раздела за добавяне на приспособления, като щракнете върху празна област.
 3. Изберете приложението Настройки .
 4. Позиционирайте го навсякъде на екрана.
 5. Изберете функцията Notification Log от екрана, който се отваря .
 6. Щракнете върху бутона OK .
 7. Щракнете върху приспособлението, което току-що добавихте.

И така, какво мислите за информацията в това ръководство? Възможно ли беше достъп до известие, което случайно сте изтрили, като използвате метода в това ръководство? Не забравяйте да споделите мненията си по темата с нас от раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Как да отмените абонамента за Netflix?
 2. Как мога да сменя потребителското си име в Twitch?
 3. Какво е ERP? Какво прави?
 4. Как да прехвърля WhatsApp от Android на iPhone 14?
 5. Как да зададете местоположение? Споделяне на местоположение в WhatsApp и Messenger

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.