Най-добрите приложения за следене на съня за Android 

Ако искате да проследите по-ясно моделите на съня си, ние сме тук с най-добрите приложения за проследяване на съня за Android.

Най-добрите приложения за следене на съня за Android – Често срещан проблем днес, проблемите със съня се открояват като основен фактор, който определя как ще протече денят ви. Ако не сте имали достатъчно качествен сън, може да прекарате деня си сънливи, уморени или дори ядосани. Ако искате да получите помощ от вашия смартфон или таблет за откриване на тези проблеми, вие сте на правилното място.

Сега почти всеки интелигентен часовник или интелигентна гривна може да проследява съня, но ако не искате да закупите носим аксесоар само за тази функция, ние сме тук с най-добрите приложения за проследяване на съня, които можете да използвате на вашето устройство с операционна система Android в това ръководство, което сме създали за вас. Това, което трябва да направите, е просто; Активирайте приложението преди лягане и поставете смартфона си близо до себе си.prilojenie za sledene na spane

Най-добрите приложения за проследяване на съня (Android)

И така, кои са най-добрите приложения, които можете да използвате, за да проследите съня си със смартфона или таблета си?

1- Спи като Android

Sleep as Android, едно от най-успешните приложения от страна на Android, не само проследява съня ви, но и ви предоставя подробни данни и статистика. По този начин можете да класифицирате процеса на съня си като нормален сън и тежък сън и да видите проблеми с хъркането, ако има такива.

Ако успеете да се събудите, приложението ви предлага естествени околни звуци като птица, море, вятър като сутрешна аларма.

2- Цикъл на заспиване

Sleep Cycle, който използва вградения сензор за акселерометър във вашето устройство, докато изследва съня ви, определя движенията на тялото ви. Вашите движения по време на сън варират в зависимост от вашия цикъл на сън. С други думи, ще бъде възможно да предскажете на какъв етап от съня си, като наблюдавате колко се движите.

3- Добро утро

Добро утро, което следи отблизо вашите модели на сън и може да изготвя графики за вашите навици на сън, като открива вашите модели на сън, следи отблизо не само звуците, но и движенията на тялото ви по време на сън. По този начин той може да открие най-леките периоди сутрин и да ви помогне да се събудите по-удобно, като ви събуди.

4- Спи по-добре

Акцентът на това приложение е, че то не само проследява вашите цикли на сън, но също така има пространство, наречено дневници на сънищата. По този начин можете да отбележите сънищата, които виждате, когато се събудите сутрин в приложението. Записването на мечтите ви позволява да ги запомните по-лесно. Това също е добър начин за подобряване на паметта.

5- Време за сън

Следвайки отблизо най-лекия и най-дълбокия период от съня ви, Sleep Time ви помага да се събудите съответно сутрин. Например, ако алармата ви е настроена в осем сутринта, но се забележи, че спите половин час преди това, алармата ви се изтегля напред и вие се събуждате във фаза лек сън.

Стигнахме до края на това ръководство, което сме подготвили за вас. И така, какво мислите за приложенията в това ръководство и какви са вашите предпочитания? Не забравяйте да споделите мненията си по темата с нас от раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Най-накрая чакана функция! Deezer вече може да разпознава песен от вашето мрънкане
  2. Преглед на Huawei Nova Y90
  3. Tecno Pova 2 с 7000 mAh батерия
  4. Приложенията за Android вече ще работят на всяко устройство
  5. Adidas представя безжични слушалки със светлинно зареждане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.