Как да заглушите потребителите в Instagram?kak da zaglushite zvuka v instagram

Как да заглушите хората в Instagram?

Как да заглушите хората в Instagram? Instagram позволява заглушаването на потребителите да се извършва много лесно. Ето стъпките, които трябва да следвате, за да извършите този процес!

Какви стъпки трябва да предприема, за да заглуша потребителите в Instagram? В тази статия обяснихме как да заглушите в социална медийна платформа, базирана на изображения. Можете лесно да завършите процеса, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Подобно на Facebook и Twitter, Instagram също има функция за заглушаване. Можете да заглушите публикациите, без да премахвате хора, които наскоро не са се интересували от вас, без да ги премахвате от списъка си за последващи действия. Публикациите, споделени от профила, който сте заглушили, вече не се показват в основния поток.

Можете да заглушите публикациите на човека, както и неговите истории и чатове. Функцията за заглушаване, която е най-лесният начин да скриете публикация, без да откажете да я следвате, се използва по същия начин на Android и iPhone.

Стъпки за заглушаване на потребители в Instragram

 1. Отворете приложението Instagram.
 2. Влезте в акаунта си.
 3. Натиснете и задръжте профила от раздел Истории.
 4. Изберете опцията „Без звук“.
 5. Докоснете „Заглушаване на историята и публикациите“.

Стъпките, които трябва да следвате, за да блокирате или заглушите някого в Instagram, без да прекратявате да го следвате, са много прости. Първо отворете базираното на изображения приложение за социални медии, наречено Instagram, инсталирано на вашия смартфон или таблет, и влезте в акаунта си.

След като влезете в акаунта си в популярното приложение за социални медии, изберете опцията „Изключване на звука“ от секцията Истории, намираща се в горната част на екрана. След това докоснете „Заглушаване на историята и публикациите“.

Как да заглушите само историите в Instagram?

 • Отворете Instagram.
 • Влезте в акаунта си.
 • Натиснете и задръжте профила от раздел Истории.
 • Докоснете „Без звук“.
 • Изберете опцията „Заглушаване на историите“.

Възможно е да заглушите само Истории в платформата за социални медии Instagram, базирана на изображения. За да направите това, първо отворете приложението Instagram, инсталирано на вашето мобилно устройство, и след това влезте в акаунта си. След това натиснете и задръжте върху профила, който искате да заглушите от секцията Истории.
След като натиснете и задържите върху профила за известно време, ще се отвори прозорец в долната част на екрана. Докоснете „Без звук“ в изскачащия прозорец. Накрая изберете опцията „Заглушаване на историите“. Дори ако следвате тази стъпка, вече няма да виждате историите на този човек.

Как да изключите известията в Instagram?

 • Отворете настройките на вашето устройство.
 • Влезте в категорията Приложения.
 • Изберете Instagram.
 • Отворете секцията Известия.
 • Деактивирайте опцията „Разрешаване на известия“.

Ако искате да заглушите всички известия в приложението за социални медии, първо трябва да прегледате страницата с настройки на вашето мобилно устройство. Влезте в категорията Приложения на страницата Настройки. В списъка, който се отваря, ще видите приложенията, инсталирани на вашето устройство.

Намерете Instagram от приложенията в списъка и го докоснете. След това отворете секцията Известия. Накрая деактивирайте опцията „Разрешаване на известия“. Когато направите това, вече няма да получавате известия от въпросното приложение.

Как да заглушите DM в Instagram?

 1. Отворете Instagram.
 2. Вижте секцията DM.
 3. Натиснете и задръжте прозореца за чат.
 4. Изберете опцията „Заглушаване на съобщенията“.

Възможно е да заглушите само един разговор в популярното приложение за социални медии. За този процес първо отворете приложението Instagram, инсталирано на вашия смартфон или таблет. Натиснете и задръжте за известно време прозореца за чат, който искате да заглушите, след което изберете „Заглушаване на съобщенията“.

В тази статия обяснихме как да заглушите потребителите в Instagram, една от най-популярните социални медийни платформи в света, и как да изключите известията от приложението. Можете да извършите тези операции практически, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Освен това, ако искате да закачите публикация към вашия профил в приложението за социални медии, базирано на изображения , можете да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса Как да закачите публикация към профила в Instagram.

Подобни публикации

 1. Как да добавите GIF към Gmail?
 2. Как да създадете папка в Gmail?
 3. Как да изпращате големи файлове чрез Gmail?
 4. Как да изтриете групови имейли в Gmail?
 5. Как да изтеглите видеоклипове от YouTube без програми?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.