Как играчите на игри могат да срещнат любовта на живота си?

multiplayer igri

Видеоигрите с онлайн игра са много популярни по целия свят. Не е изненадващо, че Китай се откроява в международната маса за игри, подготвена от Newzoo . От приблизително 1386 000 000 души в страната, 789 милиона са онлайн. Това означава доход от игра от 24 милиарда долара годишно.

Тъй като САЩ имат по-ниско население в сравнение с населението на Китай, полученият доход разбира се е малко по-нисък от доходите от Китай, но разликата не е много голяма. В САЩ може да има 327,2 милиона души, но 293 милиона от тези хора са онлайн. Приходите на САЩ от игралния пазар са с 825 000 долара по-малко от приходите в Китай.

Игрите са известни като огромен източник на доходи за много страни. Хората обичат игри, които могат да се играят онлайн. Това не означава, че няма да се отегчават след известно време, посветили живота си на видеоигри. В допълнение към времето, прекарано в забавни игри , хората, които нямат време за установяване на връзки, винаги могат да намерят правилната любов.

Много е трудно да срещнеш играч, използвайки инструментите за мачове . Използването на Tinder и подобни инструменти за съвпадение онлайн може да бъде лесно за всеки човек, но хората, които съвпадат, невинаги имат функции, които искат, така че може да не отговарят на подходящия човек за тях.

Играйте в Play магазини

Играчите, които търсят любовта, искат да общуват с хора, които са съвместими с всичко. Play магазините са чудесно място за намиране на хора, които съответстват на вашите интереси.

Можете да намерите любовта, която търсите в магазините за игра . И двамата могат да обичат една и съща игра. Това може да бъде чудесна възможност да се срещнете с другия човек, като поговорите колко време отнема да преминете всяко ниво и техните трудности.

Подобни публикации

  1. Stardew Valley постига невероятни продажби
  2. Sony обявява нови дати на пускане на услугата PlayStation Plus
  3. Как да инсталирате игра с Daemon Tools?
  4. PlayStation Plus Premium срещу Xbox Game Pass Ultimate: Кое е по-добро?
  5. Световноизвестният разработчик на игри Epic Games обяви, че ще дари на Украйна приходите

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.