Най-добрите мениджъри на изтегляния за Android (Защо да го използвате?)

izteglqne android

Очаквахте да изтеглите голямо изтегляне на телефона си, но изведнъж изтеглянето не успя в края и нямате възможност да възобновите изтеглянето. Този пример звучи ли ви много познато на ухото ви? Ако сте в неправилна мрежа, много вероятно е това да се случи. Следователно, от какво се нуждаете от мениджър за изтегляне .

Мениджърите на изтегляния могат да ви помогнат да преодолеете някои трудности, свързани с изтеглянето. Ако искате да избегнете проблеми в процесите на изтегляне , продължете да четете нашата статия.

Най-добри мениджъри за изтегляне за Android

Първо трябва да се снабдите с мениджър за изтегляне, за да избегнете проблемите, които могат да възникнат при високомерни изтегляния . Можете да използвате някои от приложенията в долния раздел за вашите телефони с Android.

1. Разширен мениджър за изтегляне

Advanced Download Manager е най-богатото на приложения приложение, което може незабавно да се открои сред приложенията в тази категория. Три едновременно сваляне , възобнови процеса на изтегляне автоматично се провали предимства, като например, са само някои от най-важните функции на програмата.

Можете да получите достъп до изчерпателна статистика за миналите си изтегляния и да категоризирате файлове в „ Документи и музика“ . Можете автоматично да поставите на пауза изтегляния, когато телефонът ви намалява, или автоматично изтегляне, ако размерът на файла надвишава определен лимит. Освен това можете да използвате собствената си тема с широк спектър от функции за персонализиране.

Има две версии на това приложение, наречено Advanced Download Manager . Както можете да си представите, докато някой с реклама е безплатен, някой без реклама има такса от 3 долара. Можете да изтеглите безплатната версия тук и да получите платената версия тук .

2. IDM

IDM , Advanced Download Manager с почти има същите характеристики, но има няколко разлики трябва да знаете за.

IDM има модерен дизайн, който е по-лесен за навигация за начинаещи. Той е почти два пъти по-мощен от Advanced Download Manager : Приложението поддържа пет изтегляния едновременно.

Както в Advanced Download Manager , тук можете да използвате пакетно изтегляне, график, теми, автоматична класификация и подобни функции. IDM може автоматично да спре изтеглянето според вашата такса и ограничение за изтегляне.

Безплатната версия на IDM включва реклами и лишава потребителите от много функции, като времето, но ако използвате платената версия на приложението, можете да заобиколите тези ограничения и реклами.

3. IDM – Download Manager Plus

Горните приложения ли звучаха много класически? След това опитайте това приложение, наречено IDM Logic Looper’s ! IDM е друг мениджър за изтегляне и няма нищо общо с горното приложение. Той увеличава скоростта на изтегляне и е основен мениджър за изтегляне, който може да преодолее грешки и различни проблеми, които могат да възникнат по време на текущите изтегляния.

IDM включва опростен интерфейс и ключови функции. Можете да изтеглите няколко приложения едновременно и да управлявате приложенията, които продължават да бъдат изтегляни. Можете да зададете броя на разрешените едновременни изтегляния. Можете да стесните ограничението за изтегляне и да изберете от три теми за дизайна на приложението. IDM е безплатно приложение, което няма нужда да надграждате, но може да се наложи да платите сума, за да премахнете рекламите. Можете да изтеглите приложението безплатно тук .

Подобни публикации

  1. Какво представлява шпионският софтуер Pegasus и какво може да направи той?
  2. Сигурен Браузър Avast
  3. Виртуалните фонове се увеличават, за да се почувстват истински
  4. Най-добри приложения за будилник за Android 2021
  5. Най добрите програми за сваляне на видео

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.