Най-добрите мениджъри на изтегляния за Android (Защо да го използвате?)

izteglqne android

Очаквахте да изтеглите голямо изтегляне на телефона си, но изведнъж изтеглянето не успя в края и нямате възможност да възобновите изтеглянето. Този пример звучи ли ви много познато на ухото ви? Ако сте в неправилна мрежа, много вероятно е това да се случи. Следователно, от какво се нуждаете от мениджър за изтегляне .

Мениджърите на изтегляния могат да ви помогнат да преодолеете някои трудности, свързани с изтеглянето. Ако искате да избегнете проблеми в процесите на изтегляне , продължете да четете нашата статия.

Най-добри мениджъри за изтегляне за Android

Първо трябва да се снабдите с мениджър за изтегляне, за да избегнете проблемите, които могат да възникнат при високомерни изтегляния . Можете да използвате някои от приложенията в долния раздел за вашите телефони с Android.

1. Разширен мениджър за изтегляне

Advanced Download Manager е най-богатото на приложения приложение, което може незабавно да се открои сред приложенията в тази категория. Три едновременно сваляне , възобнови процеса на изтегляне автоматично се провали предимства, като например, са само някои от най-важните функции на програмата.

Можете да получите достъп до изчерпателна статистика за миналите си изтегляния и да категоризирате файлове в „ Документи и музика“ . Можете автоматично да поставите на пауза изтегляния, когато телефонът ви намалява, или автоматично изтегляне, ако размерът на файла надвишава определен лимит. Освен това можете да използвате собствената си тема с широк спектър от функции за персонализиране.

Има две версии на това приложение, наречено Advanced Download Manager . Както можете да си представите, докато някой с реклама е безплатен, някой без реклама има такса от 3 долара. Можете да изтеглите безплатната версия тук и да получите платената версия тук .

2. IDM

IDM , Advanced Download Manager с почти има същите характеристики, но има няколко разлики трябва да знаете за.

IDM има модерен дизайн, който е по-лесен за навигация за начинаещи. Той е почти два пъти по-мощен от Advanced Download Manager : Приложението поддържа пет изтегляния едновременно.

Както в Advanced Download Manager , тук можете да използвате пакетно изтегляне, график, теми, автоматична класификация и подобни функции. IDM може автоматично да спре изтеглянето според вашата такса и ограничение за изтегляне.

Безплатната версия на IDM включва реклами и лишава потребителите от много функции, като времето, но ако използвате платената версия на приложението, можете да заобиколите тези ограничения и реклами.

3. IDM – Download Manager Plus

Горните приложения ли звучаха много класически? След това опитайте това приложение, наречено IDM Logic Looper’s ! IDM е друг мениджър за изтегляне и няма нищо общо с горното приложение. Той увеличава скоростта на изтегляне и е основен мениджър за изтегляне, който може да преодолее грешки и различни проблеми, които могат да възникнат по време на текущите изтегляния.

IDM включва опростен интерфейс и ключови функции. Можете да изтеглите няколко приложения едновременно и да управлявате приложенията, които продължават да бъдат изтегляни. Можете да зададете броя на разрешените едновременни изтегляния. Можете да стесните ограничението за изтегляне и да изберете от три теми за дизайна на приложението. IDM е безплатно приложение, което няма нужда да надграждате, но може да се наложи да платите сума, за да премахнете рекламите. Можете да изтеглите приложението безплатно тук .

Подобни публикации

  1. Безплатен екранен рекордер за Windows
  2. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive
  3. Най-добрите безплатни офис програми за Windows
  4. Най-добрите безплатни програми за преобразуване на аудио формат за Windows
  5. Най-добрите безплатни програми видео резачки за Windows

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.