Как се блокира потребител на TikTok?



kak se blokira potrebitel na tiktok

TikTok Как се блокира потребител на TikTok?

Как се блокира потребител в TikTok, популярната платформа за социални медии? Популярността на TikTok продължава да расте с всеки изминал ден. Популярната социална медийна платформа TikTok позволява на потребителите да създават кратки видеоклипове с музика, филтри и други функции. Освен ако не персонализирате поверителността на акаунта в TikTok, всички потребители на платформата могат да преглеждат вашия профил, да гледат видеоклиповете, които публикувате, да коментират, да изтеглят вашите видеоклипове и да ви изпращат лични съобщения. Можете да бъдете изложени на различни видове кибертормоз чрез лични съобщения в социалните медийни платформи. Поради тази причина може да искате да блокирате лицето, което извършва кибертормоз в социалните медийни платформи. Блокирането на потребител в TikTok е доста лесен процес.

Как се блокира потребител на TikTok?

1. Първо отворете приложението TikTok, инсталирано на вашия смартфон.
2. Отворете профила на потребителя, когото искате да блокирате, като използвате полето за търсене.
3. След като отворите профила на потребителя, когото искате да блокирате, докоснете иконата с три вертикални точки в горния десен ъгъл .
4.След този процес в долната част ще се отвори прозорец. Докоснете опцията „ Блокиране“ в изскачащия прозорец. Потребителят, който сте блокирали, вече не може да ви намери в търсения.

Разрешаването на потребителския ви профил да се разглежда публично ще ви осигури повече последователи в дългосрочен план, но може да бъдете обект на много кибертормоз. Потребителите, упражняващи кибертормоз, могат да ви деморализират и да ви накарат да се почувствате зле. Поради тази причина може да искате да блокирате тези потребители. Можете да блокирате потребител в TikTok, като следвате стъпките по-долу.

Разгледай Още: iPhone 15 може да няма очакваната промяна в дизайна

Как са блокира потребител който ви изпращат съобщения в TikTok

  • Отворете приложението TikTok , инсталирано на вашия смартфон.
  • Докоснете иконата с три вертикални точки в горния десен ъгъл на страницата на вашия профил.
  • След този процес ще се отвори страницата с настройки. Докоснете „Поверителност и сигурност“ на страницата с настройки.
  • Докоснете „ Кой може да ви изпраща съобщения “ в категорията „Сигурност“ . Тук изберете „ Изключено“, ако искате да изключите функцията за лични съобщения , или „ Приятели“, ако искате само вашите приятели да изпращат съобщения .

В TikTok можете да персонализирате начина, по който потребителите ви изпращат лични съобщения. Функцията за лични съобщения в TikTok има 3 опции като „ Всички“ , „ Приятели“ и „ Изключено“. Можете да изберете „Приятели“, ако искате само вашите приятели да изпращат лични съобщения , или можете да изберете „Изключено“, ако искате да изключите тази функция.

Как са докладва потребител на TikTok?

1. За да подадете сигнал за видеоклип, докоснете „Споделяне“ в долния десен ъгъл.
2. Докоснете „Отчет“ в следващото меню.
3. Изберете причината за оплакването си; Може да се наложи да изберете по-конкретна причина на екрана по-долу.
4. След това можете да предоставите екранни снимки и да обясните защо подавате сигнал за видеоклипа. Натиснете „Изпрати“, когато сте готови.

Подобни публикации

  1. Основателите на Instagram обявиха ново приложение!
  2. Модели лаптопи с най-дълъг живот на батерията
  3. Как се прави тест за антитела?
  4. Realme ще прави телефон на Coca-Cola
  5. Изкуственият интелект вече ще функционира като човешка памет

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.