iPhone 15 може да няма очакваната промяна в дизайнаiphone 15 seria

Серията iPhone 15 може да няма очакваната промяна в дизайна

Apple напоследък изпитва значителни трудности при производството на iPhone и се смята, че тези проблеми ще повлияят на промяната в дизайна на iPhone 15.

Наскоро чухме за някои вълнуващи промени в дизайна, които биха могли да дойдат в серията iPhone 15, разбира се новите извити ръбове, но новите разработки разкриват, че тази промяна е малко вероятно да се случи.

Това не означава, че предишното изтичане е било грешно, но според LeaksApplePro преходът към извити ръбове е бил „крайната цел“ на Apple, но има редица причини, поради които не може да се съсредоточи върху него точно сега.

Източникът заявява, че дизайнът на нов iPhone обикновено ще бъде завършен досега, така че тази несигурност е странна, но може да се дължи на текущата несигурност във веригата за доставки на Apple, което може да направи промяната на дизайна по-трудна от обикновено.

В обобщение, извитите ръбове бяха промяна, която Apple искаше да приложи, но скорошните проблеми с доставките и производството изглежда принудиха Apple да се откаже от това решение.

Разгледай Още: Характеристиките на камерата на Xiaomi 13 Ultra

Има и разработки по отношение на титаниевото покритие

LeaksApplePro също направи някои коментари относно последното твърдение, че някои или всички модели от серията iPhone 15 ще бъдат с титаниево покритие. Според LeaksApplePro се очаква да има някои области на кутията, където ще се използва само титан, което до голяма степен се очакваше, тъй като безжичното зареждане няма да работи на метална задна кутия.

Като се има предвид, че iPhone 15 ще бъде представен най-рано през септември 2023 г., не трябва да се забравя, че все още има важен период от време, за да се промени всичко това.

И така, какви са вашите очаквания от iPhone 15? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Тест за издръжливост на iPhone 15 и iPhone 15 Plus
  2. Събитието Xiaomi 2023 приключи: Какво беше представено?
  3. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане
  4. Цената на позлатената серия iPhone 15 Pro е достъпна!
  5. Infinix ще представи GT 10 Pro модел с Cyberpunk дизайн на GameX

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.