Как се инсталира apk файл на андроид?android 11

Как да инсталирам Android APK? В тази статия ще ви разкажем как можете да качвате (.apk) файлове на вашето устройство с Android!

Как да инсталирам Android APK? – Android, най-предпочитаната операционна система в света, разполага с широка библиотека от приложения и игри. Въпреки че Google Play Store е първата ни точка за инсталиране на приложения в повечето случаи, в някои случаи може да се наложи да изтеглим приложения от интернет. Но как да инсталираме APK файловете, които изтеглихме? В тази статия ще разгледаме по-отблизо тези подробности, които ви интересуват.

Прочети Още: Най-добрите модове за Cyberpunk 2077

Как да инсталирам Android APK?

  • Отидете в Настройки -> раздел Сигурност .
  • Поставете отметка в квадратчето Разрешаване на неизвестни източници .
  • Изтеглете APK файла.
  • Инсталирайте APK файла.

Как да инсталирам Android APK? (Стъпка по стъпка)

Ако приложението или играта, която искате да инсталирате, не се предлага в магазина или ако искате да получите достъп до модифицирана версия, тогава трябва да изтеглите файла от интернет. На този етап Flappy Bird може да е един от най-добрите примери, тъй като вече не е възможно достъп до това приложение в Play Store.

Стъпка 1: Отворете неизвестни източници

Ако ще качвате (.apk) файл на вашия смартфон или таблет за първи път, първо трябва да извършите някои операции. За да направите това, отидете в Настройки -> раздели за сигурност и активирайте полето „ Разрешаване на неизвестни източници “. Въпреки че стъпките тук могат да варират в зависимост от устройството, те обикновено се състоят от подобни процеси.

Стъпка 2: Изтеглете APK файла

След първата стъпка вашето устройство е готово за инсталиране на APK. След това потърсете, намерете и изтеглете приложението, което искате да инсталирате на вашето устройство. В този момент е полезно да се обърнете към надеждни източници като Tamindir, тъй като има възможност за изтегляне на злонамерен софтуер на вашето устройство.

Стъпка 3: Инсталирайте APK файла

Сега отидете на файловия мениджър на вашето устройство и намерете файла, който сте изтеглили, в папката за изтегляния. След като го намерите, щракнете върху него и започнете инсталационния процес. Ако сте извършили първата стъпка и изтегленият от вас файл не е повреден, успешно сте завършили процеса на инсталиране.

Ако изтегленият от вас файл е (.xapk), а не (.apk), няма начин да го инсталирате директно. Поради тази причина кликнете върху връзката по-горе, за да стигнете до статията, която сме създали за тази тема, и следвайте необходимите стъпки там, за да завършите процеса на инсталиране.

След всички тези стъпки успешно сте инсталирали приложението или играта, които искате да инсталирате на вашето устройство. И така, какво мислите за това ръководство, което подготвихме? Предоставената тук информация работи ли за вас и срещнахте ли някакви проблеми или грешки по време на кандидатстването? Не забравяйте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да отворите Mac DMG файл на Windows?
  2. Как да създадете планирани публикации във Facebook?
  3. Как да стартирате няколко програми едновременно в Windows?
  4. Регистрация в Тиндер
  5. Как да видя кой ме харесва в Тиндър?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.