Най-добрите модове за Cyberpunk 2077cyberpunk 2077

Кои са най-добрите модове за Cyberpunk 2077? Ако търсите отговори на тези и подобни въпроси, ако търсите мод, който ще изведе играта на ново ниво, можете да разгледате нашия списък.

Видеоиграта на CD Projekt RED Cyberpunk 2077 беше най-обсъжданата видео игра на годината, въпреки пускането й към края на 2020 г. Въпреки че са изминали само няколко дни от пускането на играта, модовете Cyberpunk 2077, предлагани на играчите, са  достигнали зашеметяващ брой.

Прочети Още: Сравнение на WhatsApp, Telegram и Signal: Кой да използвам?

Разбира се, не е възможно да се разработят гигантски модове, направени специално за GTA 5 за Cyberpunk 2077 . Трябва да изчакаме още малко, докато разработчиците на игровия режим въведат модове, подобни на модовете, разработени специално за последната игра от серията Grand Theft Auto, във въпросната видео игра. През това време има няколко важни режима на игра, направени с налични възможности.

Събрахме няколко ключови режима на игра, които ще ви помогнат да направите играта си малко по-цветна и да игнорирате грешките във видеоиграта. Ако искате да добавите малко жизненост към играта си, можете да започнете да разглеждате режимите, които препоръчваме по-долу.

Модове за Cyberpunk 2077, които трябва да изтеглите и опитате

Cyberpunk 2077, за разлика от други видеоигри, дебютирали наскоро, звучеше негативно. Масови съдебни дела продължават да се завеждат срещу фирмата разработчик поради грешките в играта. Можете да изтеглите и изпробвате следните режими на игра, за да направите играта си малко по-забавна и да поправите някои грешки в играта.

1. Ощипвания на кибер двигателя

Що се отнася до най-добрите модове, разработени за Cyberpunk 2077, този режим на игра е може би един от най-добрите модове, които можете да изтеглите в момента. Откакто CD Projekt RED пусна видеоиграта, играчите продължават да критикуват играта за досадно ниво на грешки. Ако и вие се оплаквате от многобройните грешки в играта, Cyber ​​Engine Tweaks може да ви помогне с това.

Основната задача на Cyber ​​Engine Tweaks е да поправи грешки в играта, но това не е единственото нещо, което модът може да направи. Благодарение на този режим имате възможност да подобрите производителността на играта. Благодарение на този режим на игра можете да изключите някои от функциите, които карат видеоиграта да замръзне или да причини лоша производителност. Той също така премахва някои проблеми като сривове.

В допълнение към отстраняването на грешки и оптимизирането на производителността, можете да използвате някои трикове в играта. Този режим на игра добавя допълнително меню към играта. Това меню ви позволява да използвате интересни трикове. Например можете да премахнете всички пешеходци и автомобили по пътищата на Нощен град.

2. E за взаимодействие – V за разходка

Този мод Cyberpunk 2077 е полезен, ако искате да добавите някои допълнителни обвързвания на ключове към играта. След като инсталирате този мод, вие променяте връзката на главния ключ от F на E. Също така можете да ходите или да карате бавно, след като задържите V, което е наистина изненадващо.

Целта на този режим, разработен за Cyberpunk 2077, всъщност е съвсем проста. Този режим, разработен за премахване на объркването в играта, променя функцията на E с клавиша F. Можете да ходите бавно и да шофирате, като задържите клавиша V.

3. Меню за по-добри контроли

Този режим на игра има подобно предназначение на мода от втория ред на списъка. Този режим ви позволява да имате по-голям контрол върху клавишите в играта. Например, ако искате да промените ключа, който изпълнява функцията за отваряне на картата, можете да използвате този режим на игра, за да накарате друг ключ да изпълнява тази функция.

4. Автономна ReShade на Cyberpunk

Ако търсите мод за подобряване на текстурите на играта, Autonomous ReShade е точно модът, който може да отговори на вашите нужди. Този мод извежда графиките и текстурите на играта в съвсем ново измерение. Режимът на игра не създава проблеми по отношение на производителността. Това означава, че не е нужно да мислите твърде много за възможността модът да срине видеоиграта.

5. По-добро управление на превозните средства

Ако смятате, че шофирането в играта не е достатъчно добро, можете да преодолеете този проблем с по-добро управление на превозното средство. Можете да използвате този режим на игра дотогава, въпреки че CD Projekt RED ще направи някои подобрения в използването на автомобила с бъдещи актуализации.

6.  TPP WIP режим от трето лице

Този режим на игра ви позволява да видите героя си през очите на стрелец от трето лице. Можете да научите как да инсталирате мода за игра от инструкциите за инсталиране на мода .

7.  ГРАД H4CK

Ако искате повече интелигентни обекти, които могат да бъдат хакнати в играта, CITY H4CK е един от малкото модове, които могат да отговорят на вашата заявка. Чрез инсталирането на този мод за игра можете да увеличите броя на интелигентните обекти, които можете да хакнете в играта.

Подобни публикации

  1. Amazon Prime обявява безплатни игри за декември
  2. Как да коригирам проблема с неработещия стартов панел на Epic Games?
  3. Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Explore
  4. Football Manager 2024 за мобилни устройства, пуснат чрез Netflix: Ето трейлъра!
  5. Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.