Как се изпраща ваучер в йеттел?kak se izprashta vaucher v yettel 2024

За да изпратите ваучер на Yettel, можете да използвате един от следните методи:

Чрез SMS: Наберете *123*5*2# и следвайте инструкциите на екрана. Ще ви се появи прозорец 1. Презареждане на предплатен номер и 0. Назад. Избирате номер 1 попълвате номера на когото ще изпатите и натискате бутона изпрати. След това на следващият екран пишите желаната сума която искате да се изпрати и отново натискате бутона Изпрати. Това е кратък код, който ще ви попита за номера на телефона, на който искате да изпратите ваучера, сумата, която искате да изпратите, и дали искате да презаредите предплатен номер или да изпратите ваучер.

Чрез уеб портала на Yettel: Влезте в уеб портала на Yettel и изберете опцията “Изпрати ваучер”. След това въведете номера на телефона, на който искате да изпратите ваучера, и сумата, която искате да изпратите.

Чрез мобилното приложение My Yettel: Изтеглете мобилното приложение My Yettel и изберете опцията “Изпрати ваучер”. След това въведете номера на телефона, на който искате да изпратите ваучера, и сумата, която искате да изпратите.

Мога ли да изпратя ваучер от чужбина? / international voucher sending Yettel

Да можете да изпратите ваучер и от чужбина прилагат се горе посочените стъпки едно и също се прави когато искаме да изпратим ваучер от мобилен оператор йеттел, тоест няма значение от къде ще изпратите ваучер.

Мога ли да изпратя ваучер чрез банков превод?

Ако желаете да изпратите ваучер от чужбина, можете да използвате един от горепосочените методи. Не е възможно да изпратите ваучер чрез банков превод. Ако имате други въпроси, моля, не се колебайте да ги зададете.

Надявам се, че това ще ви бъде полезно!

Подобни публикации

  1. Как се прави регистрация в сайта на Sinsay?
  2. Как да блокирам сайт с Google Chrome?
  3. Как да поправим визуални проблеми във видеоклипове на Windows 11?
  4. Как да намерите изгубен молив на Apple?
  5. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.