Съперник на Asus с технологията Vision Pro на Appleasus airvision m1

Съперник на Asus с технологията Vision Pro на Apple: AirVision M1 е представен!

Asus продължава да представя новите си продукти на CES 2024. Новият продукт на компанията ще съперничи на очилата на TCL с технологията Vision Pro на Apple. Asus наистина направи своя отпечатък в екранната технология на CES 2024 тази година и този път компанията се готви да представи нов екран точно пред очите ви.

AirVision M1 беше представен като чифт очила, оборудвани с екрани, които показват съдържание от свързан телефон или компютър. Очилата разполагат с 1080p Micro OLED дисплей с 57-градусово вертикално перспективно зрително поле, което го прави доста голям екран пред вашите зеници.

AirVision M1 може да изглежда познато, дори отвъд факта, че прилича на продукт на Apple по три различни начина, защото последно видяхме този тип очила от TCL под имената NXTWear S и S Plus.

Какво прави AirVision M1 различен от своите конкуренти?

Подобно на NXTWear, очилата на Asus предлагат вградени високоговорители и използват кабелна връзка за поточно предаване на съдържание към екрана чрез DisplayPort, но AirVision добавя няколко интересни нови функции.

От лявата страна на AirVision M1 има тъчпад, така че можете да правите настройки на екрана. Можете също така да фиксирате виртуалния екран на определено място.

Екосистемата на PlayStation продължава да расте!

Засега Asus не обяви цената на AirVision или на кои пазари ще се предлага, но за справка цената на очилата на TCL е $399, така че може да видим подобна цена от Asus. Какво мислите за тези нови очила от Asus? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Автоматично проследяване на съня с WatchOS 11!
  2. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  3. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  4. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  5. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.