Какво беше представено на събитието на Apple Spring Loaded?apple spring

Какво беше представено на събитието Apple Spring Loaded? Какво се случи с продуктите, рекламирани на събитието на Apple? Ето всичко, което е любопитно за ефективността на технологичния гигант!

Прочети Още: Преглед на Huawei Band 6

Събитието Apple Spring Loaded се появи за първи път благодарение на гласовия асистент Siri. Малко след като Siri съобщи датата на събитието, датата, дадена от Siri, беше потвърдена в изявлението от Apple за това кога ще се проведе събитието.

Увеличените случаи на COVID-19 в САЩ след събитието миналата година накараха компанията да започне да организира дейности изцяло дистанционно. Поради коронавирусните условия пролетното събитие на Apple също се провежда онлайн.

Представено на Apple Spring Loaded Event

Събитията, въведени от Apple в 20:00 часа, са както следва:

1. Нов цвят iPhone 12

Беше обявено, че към модела iPhone 12 ще бъде добавена нова цветова опция. Според прехвърлената информация iPhone 12 ще получи опция за лилав цвят.

2. AirTag

Въведена е AirTag, която отдавна е основният обект на течове. Предлага се със значка, която можете да прикрепите към раницата, ключодържателя и много други. Ще можете да намерите елементи с тази значка с функцията „Намери ме“ . Цената на AirTag беше обявена като 59 LV. Ако купите четири, можете да получите 196 LV.

3. Apple TV + съдържание

Гамата съдържание на Apple TV + се разширява. Документалният филм BILlie Ellish, Тед Ласо, Wolfwalkers и много други ще бъдат добавени към библиотеката на Apple TV +, но това засега не е наша грижа.

4. Apple TV

Siri Remote е напълно преработен. Новото дистанционно управление е опростено. Задвижван от процесора A12 Bionic, новият Apple TV поддържа Dolby Vision, HDR и новата функция за баланс на цветовете. Версията от 32 GB на новия Apple TV ще се предлага с цена от 412 LV, а версията с 64 GB с цена от 452  LV. Продуктът ще бъде достъпен за закупуване от 30 април.

5. iMac

Apple ще предложи новия iMac в седем различни цветови опции. Предната част на новия iMac ще има по-тънки рамки. 24-инчовият дисплей на ретината ще предлага 4.5K резолюция. Това прави новия iMac малко по-голям от предишния 21,5-инчов iMac.

IMac ще има M1 процесор. Дисплеят ще включва и технологията True Tone на Apple за автоматично регулиране на цветовата температура. Камерата на iMac ще има пълна HD резолюция за по-добро гледане при видео разговори. Първоначалната му цена ще бъде 2844  LV.

6. iPad Pro

IPad Pro също ще получи мощта си от M1. 8-ядреният процесор M1 ще предложи 50% по-добра производителност в сравнение с предишното поколение. Графичната производителност, от друга страна, се е увеличила с 40%. Той ще поддържа Xbox и PlayStation контролери. Предстои нова опция за съхранение от 2 TB. Liquid Retina XDR ще включва мини-LED технология на дисплея.

USB 4 ще има поддръжка за свързване Thunderbolt 4 и 5G. На предната страна на iPad Pro ще има ултра широкоъгълна камера с резолюция 12 MP. Камерата Truedepth отпред ще има поддръжка на Face ID и ще поддържа портретен режим. Има два различни iPad Pro, 11-инчов и 12,9-инчов. Цената на 11-инчовия модел ще бъде 1686 LV, а на 12,9-инчовия модел ще бъде 2354  LV.

Събитието Apple Spring Loaded приключи в 21:00. Какви са вашите мисли за това, което беше популяризирано на събитието? Не забравяйте да споделите своите мнения с нас в раздела за коментари.

Подобни публикации

  1. Почистването на дома вече се превръща в забавление с LG
  2. Нова актуализация за Google Bard 2023
  3. Обявени нови функции на Android 2023
  4. Sony представя ZV-1 II, нова Vlog камера с впечатляващи функции
  5. Дизайн на iPhone 16 Ultra

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.