Преглед на Huawei Band 6

chasovnitsi

В нашата статия за преглед на Huawei Band 6 ще разгледаме по-отблизо характеристиките, иновациите, цената и всички любопитни подробности за новия модел.

Huawei представи модела Band 6 , който революционизира индустрията на интелигентните гривни и излезе от кутията със сериозни подобрения в сравнение с предишното поколение . В нашата статия за преглед на Huawei Band 6 ще разгледаме по-отблизо характеристиките, иновациите, цената и всички любопитни подробности за новия модел.

Коментар на редактора: Умна гривна с функции за интелигентен часовник

Лесно мога да кажа, че Huawei Band 6 е интелигентна гривна с функции на интелигентен часовник, както с големи размери на екрана, така и с функции като пулс, ниво на кислород и мониторинг на стреса през целия ден. Ако относително по-големите екрани, по-широките размери, по-тежкият дизайн или по-високите цени на интелигентните часовници не попадат в обхвата на вашите лични предпочитания, можете да получите интелигентна гривна с функциите, които искате с Huawei Band 6 на много по-достъпни цени.

Този модел, който има тегло само 18 грама и предлага усещане за присъствие на ръката ви, има добро сцепление на китката ви и по този начин позволява на сензорите да работят ефективно. Докато AMOLED екранът с висока разделителна способност предлага успешно преживяване на екрана, вашето здравословно състояние се наблюдава активно денонощно в продължение на седем дни.

С TruSleep 4.0 , Band 6, който предлага по-успешни и по-точни резултати от пулса от всякога, може да извършва научен мониторинг на съня с TruSleep 2.0 . Освен това този модел, който може да открие шест различни проблема във вашия сън, ако има такива, ви помага да преодолеете тези проблеми с професионални предложения. В допълнение към всичко това, сърдечният ритъм, нивото на стрес и нивото на кислород в кръвта се наблюдават активно всяка минута от деня.

Освен това можете да получите всичко това, без да жертвате живота до две седмици . Изчерпването на батерията също не е основен проблем при извънредни ситуации, защото можете да използвате до два дни само с петминутно зареждане . Пълното зареждане от нула до сто отнема около шестдесет и пет минути.

Преглед на Huawei Band 6

Доскоро основният фактор, който различаваше интелигентните китки от интелигентните часовници, беше размерът на екрана. Huawei Band 6 с размер 1,47 инча AMOLED с видима площ на екрана, много по-голяма от предходния модел и много по-ниски екран / честота на кадрите.

По този начин детайлите, които можете да видите на интелигентна гривна, почти се доближават до това, което можете да видите с интелигентен часовник, а малкият екран вече не е проблем или слабост. Между другото , трябва да се каже, че новият модел предлага повече от сто циферблати, които можете да изберете в зависимост от вашия вкус .

С нарастващия екран може да си помислите, че на интелигентните китки ще липсва дълъг живот на батерията, но не е нужно да се притеснявате: Band 6 предлага живот до две седмици със своята 180 mAh батерия . Освен това, когато зареждането му приключи, можете да го напълните от нула до сто за кратко време като час с магнитното зарядно устройство . При спешни случаи можете да използвате до два дни с петминутно зареждане.

Група 6, която може да наблюдава сърдечния ви ритъм всяка минута от деня с технологията TruSeen 4.0 , ви предупреждава, когато сърдечният ви ритъм падне под или се издигне над безопасно ниво. С технологията TruSleep 2.0 , интелигентната гривна, която автоматично започва да следва процеса от момента, в който заспите, може да идентифицира шест различни проблема със съня с научно проследяване на съня и може да предложи съответно професионални препоръки.

SpO2 Sensor , който започнахме да виждаме в носещите продукти наскоро , работи във фонов режим всяка минута от деня и следи нивото на кислорода ви. SpO2 означава концентрацията на кислород в кръвта в кръвта ви. Тази технология е особено подходяща за спортисти и хора с различни заболявания. Стойности между 100 и 90 се считат за нормални, докато стойности от 80 и по-долу се считат за необходимост от медицински консултант.

Друго проследяване на здравето е насочено директно към стреса. Проследявайки нивото на стрес с технологията TruRelax , Band 6 ви помага с упражнения за облекчаване на стреса, които ви позволяват да се отпуснете в ситуации на интензивен стрес. Има и проследяване на менструалния цикъл при жените.

Разбира се, един от най-важните фактори, които трябва да имате предвид при закупуването на интелигентна гривна, могат да бъдат режимите на упражнения. На първо място, Band 6 автоматично стартира тренировъчния режим с автоматично разпознаване на движение. Междувременно има 96 режима на упражнения , 11 професионални и 85 персонализирани, включително новия режим на скачащо въже .

Band 6 е не само инструмент за проследяване на здравето и упражненията, но и по-лесен начин за взаимодействие с вашия смартфон. С Band 6 можете да преглеждате входящи повиквания и съобщения, да преглеждате метеорологични доклади, да контролирате музиката си и да правите снимки дистанционно с камерата на телефона.

Какви са характеристиките на Huawei Band 6?

 • Размер на екрана: 1.47 инча
 • Разделителна способност на екрана: 194 x 368 пиксела
 • Екранна технология: AMOLED
 • Капацитет на батерията: 180 mAh
 • Време за използване: До 2 седмици
 • Време за зареждане: 65 минути
 • Метод на зареждане: магнитен
 • Режими на упражнения: Да (11 професионални, 85 персонализирани)
 • Проследяване на заспиването: Да (TrueSleep 2.0)
 • Сензор за сърдечен ритъм : Да (TruSeen 4.0)
 • Проследяване на стреса: Да (TruRelax)
 • Проследяване на SpO2: Да
 • Проследяване на менструалния цикъл: Да
 • Водоустойчивост: 5 ATM
 • Връзка: Bluetooth 5.0
 • Тегло: 18 гр (без каишка)

Сравнение между Huawei Band 4 и Huawei Band 6

Както знаете, Huawei директно премина към модела Band 6 след модела Band 4. Следователно, когато обобщаваме разликите с предишното поколение, ще сравним моделите Band 4 и Band 6. Сега, нека разгледаме по-отблизо разликите между двата модела:

 • По-голям екран: 1.47 инча вместо 0.95 инча
 • По-висока разделителна способност: 194 x 368 пиксела вместо 80 x 160 пиксела
 • По-усъвършенствана технология на дисплея: AMOLED вместо TFT LCD
 • По-лек дизайн: 18 грама вместо 24 грама
 • По-нов стандарт за връзка: Bluetooth 5.0 вместо Bluetooth 4.2
 • По-голяма батерия: 180 mAh вместо 91 mAh
 • По-дълъг живот на батерията: До 14 дни вместо до 7 дни
 • По-кратко време за зареждане: 65 минути вместо 90 минути
 • Нова основа за зареждане: Магнитно зареждане вместо USB зареждане
 • По-усъвършенстван сензор за сърдечен ритъм : TruSeen 4.0 вместо TruSeen 3.5
 • Мониторинг на стреса: Huawei Band 6 има функция TruRelax, която следи нивото на стреса ви.
 • SpO2 сензор: Huawei Band 6 има SpO2 сензор, който следи нивото на кислорода ви в кръвта.
 • По-усъвършенствано наблюдение на здравето: 24/7 мониториране на сърдечната честота, SpO2 и стрес

Кой е привлекателен за Huawei Band 6?

Huawei Band 6 е универсален продукт, който харесва повече от една аудитория едновременно с функциите, които предлага.

1. За спортисти

Band 6 предлага 96 различни режима на упражнения, 11 професионални и 85 персонализирани; Той включва всички функции, които асистентът за упражнения трябва да притежава, с проследяване на пулса и проследяване на кислорода в кръвта. Band 6, вашият личен треньор с научното ръководство за упражнения TruSport; Той записва дишането, възстановяването и въздействието ви след всяка тренировка и осигурява обратна връзка. Можете също да използвате модела с 5 ATM водоустойчивост за водни упражнения.

2. За тези, които искат проследяване на здравето

Казахме, че Band 6 проследява сърдечната честота, нивата на кислород в кръвта и нивата на стрес всяка минута от деня. Освен това, той ви предупреждава в случай на моментален дисбаланс в тези данни и предоставя обратна информация за това какво да правите. В допълнение, интелигентната гривна, която проследява качеството на съня и проблемите със съня с научни алгоритми за проследяване на съня, предлага и проследяване на менструалния цикъл за жени.

Забележка: Този продукт не е медицинско изделие и не е предназначен за диагностика, лечение, излекуване или предотвратяване на някакво заболяване. В случай на възможни проблеми се свържете с най-близкото здравно заведение.

3. За тези, които искат да се измъкнат от своите смартфони

Не е нужно да включвате смартфона си всеки път, за да видите входящи известия или обаждания! 1,47-инчовият AMOLED екран не само ви показва входящи известия и обаждания, но също така предоставя допълнителни функции като промяна на музика и проследяване на времето.

Резултат

Ако относително по-големите екрани, по-широките размери, по-тежкият дизайн или по-високите цени на интелигентните часовници не попадат в обхвата на вашите лични предпочитания, можете да получите интелигентна гривна с функциите, които искате с Huawei Band 6 на много по-достъпни цени.

Подобни публикации

 1. Операционната Система HarmonyOS 2 Пристига На Още 25 Телефона
 2. Huawei Mate V ще дойде с V-молив
 3. Опцията за изтриване на акаунт е задължителна в приложенията за iOS!
 4. iPhone 14 може да работи извън кутията с пропуск
 5. Нова актуализация за проблем с отключването на iPhone с Apple Watch!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.