Преглед на Huawei Band 6

chasovnitsi

В нашата статия за преглед на Huawei Band 6 ще разгледаме по-отблизо характеристиките, иновациите, цената и всички любопитни подробности за новия модел.

Huawei представи модела Band 6 , който революционизира индустрията на интелигентните гривни и излезе от кутията със сериозни подобрения в сравнение с предишното поколение . В нашата статия за преглед на Huawei Band 6 ще разгледаме по-отблизо характеристиките, иновациите, цената и всички любопитни подробности за новия модел.

Коментар на редактора: Умна гривна с функции за интелигентен часовник

Лесно мога да кажа, че Huawei Band 6 е интелигентна гривна с функции на интелигентен часовник, както с големи размери на екрана, така и с функции като пулс, ниво на кислород и мониторинг на стреса през целия ден. Ако относително по-големите екрани, по-широките размери, по-тежкият дизайн или по-високите цени на интелигентните часовници не попадат в обхвата на вашите лични предпочитания, можете да получите интелигентна гривна с функциите, които искате с Huawei Band 6 на много по-достъпни цени.

Този модел, който има тегло само 18 грама и предлага усещане за присъствие на ръката ви, има добро сцепление на китката ви и по този начин позволява на сензорите да работят ефективно. Докато AMOLED екранът с висока разделителна способност предлага успешно преживяване на екрана, вашето здравословно състояние се наблюдава активно денонощно в продължение на седем дни.

С TruSleep 4.0 , Band 6, който предлага по-успешни и по-точни резултати от пулса от всякога, може да извършва научен мониторинг на съня с TruSleep 2.0 . Освен това този модел, който може да открие шест различни проблема във вашия сън, ако има такива, ви помага да преодолеете тези проблеми с професионални предложения. В допълнение към всичко това, сърдечният ритъм, нивото на стрес и нивото на кислород в кръвта се наблюдават активно всяка минута от деня.

Освен това можете да получите всичко това, без да жертвате живота до две седмици . Изчерпването на батерията също не е основен проблем при извънредни ситуации, защото можете да използвате до два дни само с петминутно зареждане . Пълното зареждане от нула до сто отнема около шестдесет и пет минути.

Преглед на Huawei Band 6

Доскоро основният фактор, който различаваше интелигентните китки от интелигентните часовници, беше размерът на екрана. Huawei Band 6 с размер 1,47 инча AMOLED с видима площ на екрана, много по-голяма от предходния модел и много по-ниски екран / честота на кадрите.

По този начин детайлите, които можете да видите на интелигентна гривна, почти се доближават до това, което можете да видите с интелигентен часовник, а малкият екран вече не е проблем или слабост. Между другото , трябва да се каже, че новият модел предлага повече от сто циферблати, които можете да изберете в зависимост от вашия вкус .

С нарастващия екран може да си помислите, че на интелигентните китки ще липсва дълъг живот на батерията, но не е нужно да се притеснявате: Band 6 предлага живот до две седмици със своята 180 mAh батерия . Освен това, когато зареждането му приключи, можете да го напълните от нула до сто за кратко време като час с магнитното зарядно устройство . При спешни случаи можете да използвате до два дни с петминутно зареждане.

Група 6, която може да наблюдава сърдечния ви ритъм всяка минута от деня с технологията TruSeen 4.0 , ви предупреждава, когато сърдечният ви ритъм падне под или се издигне над безопасно ниво. С технологията TruSleep 2.0 , интелигентната гривна, която автоматично започва да следва процеса от момента, в който заспите, може да идентифицира шест различни проблема със съня с научно проследяване на съня и може да предложи съответно професионални препоръки.

SpO2 Sensor , който започнахме да виждаме в носещите продукти наскоро , работи във фонов режим всяка минута от деня и следи нивото на кислорода ви. SpO2 означава концентрацията на кислород в кръвта в кръвта ви. Тази технология е особено подходяща за спортисти и хора с различни заболявания. Стойности между 100 и 90 се считат за нормални, докато стойности от 80 и по-долу се считат за необходимост от медицински консултант.

Друго проследяване на здравето е насочено директно към стреса. Проследявайки нивото на стрес с технологията TruRelax , Band 6 ви помага с упражнения за облекчаване на стреса, които ви позволяват да се отпуснете в ситуации на интензивен стрес. Има и проследяване на менструалния цикъл при жените.

Разбира се, един от най-важните фактори, които трябва да имате предвид при закупуването на интелигентна гривна, могат да бъдат режимите на упражнения. На първо място, Band 6 автоматично стартира тренировъчния режим с автоматично разпознаване на движение. Междувременно има 96 режима на упражнения , 11 професионални и 85 персонализирани, включително новия режим на скачащо въже .

Band 6 е не само инструмент за проследяване на здравето и упражненията, но и по-лесен начин за взаимодействие с вашия смартфон. С Band 6 можете да преглеждате входящи повиквания и съобщения, да преглеждате метеорологични доклади, да контролирате музиката си и да правите снимки дистанционно с камерата на телефона.

Какви са характеристиките на Huawei Band 6?

 • Размер на екрана: 1.47 инча
 • Разделителна способност на екрана: 194 x 368 пиксела
 • Екранна технология: AMOLED
 • Капацитет на батерията: 180 mAh
 • Време за използване: До 2 седмици
 • Време за зареждане: 65 минути
 • Метод на зареждане: магнитен
 • Режими на упражнения: Да (11 професионални, 85 персонализирани)
 • Проследяване на заспиването: Да (TrueSleep 2.0)
 • Сензор за сърдечен ритъм : Да (TruSeen 4.0)
 • Проследяване на стреса: Да (TruRelax)
 • Проследяване на SpO2: Да
 • Проследяване на менструалния цикъл: Да
 • Водоустойчивост: 5 ATM
 • Връзка: Bluetooth 5.0
 • Тегло: 18 гр (без каишка)

Сравнение между Huawei Band 4 и Huawei Band 6

Както знаете, Huawei директно премина към модела Band 6 след модела Band 4. Следователно, когато обобщаваме разликите с предишното поколение, ще сравним моделите Band 4 и Band 6. Сега, нека разгледаме по-отблизо разликите между двата модела:

 • По-голям екран: 1.47 инча вместо 0.95 инча
 • По-висока разделителна способност: 194 x 368 пиксела вместо 80 x 160 пиксела
 • По-усъвършенствана технология на дисплея: AMOLED вместо TFT LCD
 • По-лек дизайн: 18 грама вместо 24 грама
 • По-нов стандарт за връзка: Bluetooth 5.0 вместо Bluetooth 4.2
 • По-голяма батерия: 180 mAh вместо 91 mAh
 • По-дълъг живот на батерията: До 14 дни вместо до 7 дни
 • По-кратко време за зареждане: 65 минути вместо 90 минути
 • Нова основа за зареждане: Магнитно зареждане вместо USB зареждане
 • По-усъвършенстван сензор за сърдечен ритъм : TruSeen 4.0 вместо TruSeen 3.5
 • Мониторинг на стреса: Huawei Band 6 има функция TruRelax, която следи нивото на стреса ви.
 • SpO2 сензор: Huawei Band 6 има SpO2 сензор, който следи нивото на кислорода ви в кръвта.
 • По-усъвършенствано наблюдение на здравето: 24/7 мониториране на сърдечната честота, SpO2 и стрес

Кой е привлекателен за Huawei Band 6?

Huawei Band 6 е универсален продукт, който харесва повече от една аудитория едновременно с функциите, които предлага.

1. За спортисти

Band 6 предлага 96 различни режима на упражнения, 11 професионални и 85 персонализирани; Той включва всички функции, които асистентът за упражнения трябва да притежава, с проследяване на пулса и проследяване на кислорода в кръвта. Band 6, вашият личен треньор с научното ръководство за упражнения TruSport; Той записва дишането, възстановяването и въздействието ви след всяка тренировка и осигурява обратна връзка. Можете също да използвате модела с 5 ATM водоустойчивост за водни упражнения.

2. За тези, които искат проследяване на здравето

Казахме, че Band 6 проследява сърдечната честота, нивата на кислород в кръвта и нивата на стрес всяка минута от деня. Освен това, той ви предупреждава в случай на моментален дисбаланс в тези данни и предоставя обратна информация за това какво да правите. В допълнение, интелигентната гривна, която проследява качеството на съня и проблемите със съня с научни алгоритми за проследяване на съня, предлага и проследяване на менструалния цикъл за жени.

Забележка: Този продукт не е медицинско изделие и не е предназначен за диагностика, лечение, излекуване или предотвратяване на някакво заболяване. В случай на възможни проблеми се свържете с най-близкото здравно заведение.

3. За тези, които искат да се измъкнат от своите смартфони

Не е нужно да включвате смартфона си всеки път, за да видите входящи известия или обаждания! 1,47-инчовият AMOLED екран не само ви показва входящи известия и обаждания, но също така предоставя допълнителни функции като промяна на музика и проследяване на времето.

Резултат

Ако относително по-големите екрани, по-широките размери, по-тежкият дизайн или по-високите цени на интелигентните часовници не попадат в обхвата на вашите лични предпочитания, можете да получите интелигентна гривна с функциите, които искате с Huawei Band 6 на много по-достъпни цени.

Подобни публикации

 1. Преглед на Huawei Nova Y90
 2. Tecno Pova 2 с 7000 mAh батерия
 3. Приложенията за Android вече ще работят на всяко устройство
 4. Adidas представя безжични слушалки със светлинно зареждане
 5. Ревю на хартия за Huawei MatePad

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.