Какво е GPU копаене и как се прави?gpu kripto

Какво е GPU копаене и как се прави?

Какво е GPU копаене, как се прави? Специално през последните години обяснихме любопитството към концепцията, която има голяма популярност по целия свят.

Какво е GPU копаене , как се прави? Подготвихме много подробно ръководство за интернет потребители, които се интересуват от отговорите на тези въпроси. Благодарение на ръководството, което сме подготвили, можете да имате информация за GPU копаене, една от най-популярните концепции в последно време.

Правенето на пари онлайн е една от вълшебните думи, които често се търсят от тези, които прекарват по-голямата част от времето си във виртуалния свят. По-специално, концепцията за крипто парите, която разтърси света, е сред темите, които тези, които искат да правят пари от компютъра, най-много искат да изследват и научат.

Прочети Още: Как да прехвърлите разговори в WhatsApp на друг телефон? (Android и iOS)

Има стотици хиляди неща, написани и нарисувани за печелене на крипто пари и има интензивно замърсяване на информацията. В тази статия ще отговорим на любопитните въпроси относно GPU добива, тоест какво е GPU копаене, как се прави и как се извършва производството на ETH.

Какво е GPU Mining?

GPU е терминологичното име на видеокартата в нашия компютър, която обработва изображението и го изпраща на монитора. Процесорът в графичните карти е много по-мощен от централния процесор. Следователно, тъй като хешрейтът, получен в процеса на копаене с видеокарти, е по-висок, печалбата също е по-висока.

Въпреки че основните медии първоначално оприличиха крипто парите с пирамидална схема и твърдяха, че няма истина в нея, криптовалутите се утвърдиха с нарастващата си стойност от ден на ден. Възможно е да конвертирате криптовалути в пари, като ги обменяте в десетки местни/чуждестранни услуги. Освен това има сайтове за пазаруване, които приемат директни плащания с криптовалути, макар и малко.

С крипто парите е възможно да се печелят основно два вида доходи. Първо, можете да купувате криптовалути с пари в брой по класически инвеститорски метод, след което да ги продадете, когато стойността им се повиши, правейки печалба. Вторият метод е да произвеждате сами крипто пари. Като насочите мощността на процесора на компютрите към пула от криптовалути, можете да получите крипто пари, като накарате устройството си да извършва транзакции, които можем да наречем пъзел.gpu kripto

Как да направя GPU копаене?

На първо място, драйверите на графичната карта трябва да бъдат актуализирани. Инсталирането на софтуер CUDA на системи с графични карти NVIDIA допълнително ще повиши ефективността. Както казахме в тази статия, сега е много трудно да се произвеждат биткойн, който е най-чуваният вид на концепцията за крипто пари. Вместо това е възможно да се произвеждат и продават еквивалентни криптовалути, наречени алткойни, или да се конвертират в биткойни.

Струва си да се отбележи, че графичните карти от среден клас, които използваме в персоналните си компютри, не са подходящи за GPU копаене. Въпреки че майнингът може да се извърши на практика с тези карти, финансовата възвръщаемост няма да надвишава стотинки. Ето защо не бива да изморявате персоналните си компютри с копаене. Трябва да се има предвид, че видеокартите, повредени поради прегряване в майнинг персонални компютри, може да са извън гаранция.

Как да произведем ETH с GPU копаене?

Една от идеалните криптовалути за GPU копаене е  Etherium . Нека се опитаме да разберем как да генерираме Етериум (ETH) стъпка по стъпка.

В първата стъпка се нуждаем от крипто портфейл, където ще се съхраняват нашите криптовалути. Можете да извършите този процес много бързо и практично, като разгледате нашата статия за създаване на крипто портфейл.

sazdavane na portfeil

Във втората стъпка се нуждаем от софтуер за копаене. Wineth , който има графичен интерфейс за Windows системи, е  доста прост и полезен. За Linux има  софтуер с отворен код на Github .windows eth miner

В третата стъпка е необходимо да се определи басейн за копаене. Използвахме Nanopool по време на нашите прегледи и бяхме много доволни. Веднага щом лимитът, определен в Nanopool, който има по-нисък лимит за плащане от 0,05 ETH , бъде достигнат, крипто парите, които произвеждаме, се дефинират във вашия виртуален портфейл.ethpool

След като стартирате процеса на копаене, можете да проследите състоянието на производството, като напишете адреса на нашия виртуален портфейл в адреса на Nanopool. По време на нашите разследвания достигнахме мощност на хешрейт от 80-90 Mh с графичната карта NVIDIA Tesla P100 .

Като щракнете върху раздела Калкулатор, можем да видим изчислението колко можете да печелите на дневна, почасова, седмична база при текущата ситуация.

В тази статия обяснихме какво означава GPU копаене, как се прави и как се извършва производството на ETH.Какво мислите за ръководството, което подготвихме? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  2. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  3. Как се прави скрийншот на лаптоп?
  4. Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпки
  5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.