Как да прехвърлите разговори в WhatsApp на друг телефон? (Android и iOS)whatsapp android ios

Със стъпките за прехвърляне на разговори в WhatsApp на друг телефон е лесно да преместите чатовете от Android към iPhone или от iPhone към Android!

Как да прехвърля разговорите в WhatsApp на друг телефон ? Този въпрос е в горната част на списъка с тези, които преминават от Android към iPhone или от iPhone към Android. Въпреки че функцията за прехвърляне на чат между Android и iPhone засега не е налична, тази функция се очаква да бъде достъпна за потребителите в близко бъдеще.

Ако не е възможно да изчакате дотогава, разбира се, можете да кандидатствате и за алтернативни решения. Едно от тези решения е да използвате програмата за трансфер на WhatsApp . С тези програми получавате възможност да прехвърляте разговори в WhatsApp от стария телефон на новия.

Прочети Още: Twitter придобива нова компания, за да подобри известията

В тази статия ще разгледаме използването на iTransor за WhatsApp , най-добрата и най-сигурна програма, която да помогне на тези, които искат да прехвърлят разговори/съобщения в WhatsApp от Android към iPhone или от iPhone към Android . Преди да започнем, трябва да отбележим, че програмата е съвместима както с Windows, така и с MacOS.

Стъпки за прехвърляне на разговори в WhatsApp на друг телефон

 • Свържете устройството към компютъра с помощта на USB кабел.
 • След като процесът приключи, щракнете върху бутона „Прехвърляне“.
 • Изчакайте процеса на сканиране, обработка и трансфер на данни да приключи.
 • Когато процесът приключи, на екрана ще бъде изписано „WhatsApp Transfer Successfull“ .
 • Когато процесът е успешен, устройството ще се рестартира и съобщенията ще бъдат прехвърлени на новия телефон.

iTransor за WhatsApp, най-добрата програма за трансфер на WhatsApp за Windows и Mac, е нашият гост за преглед. Нашата причина да изберем тази програма; лесен за използване (тъй като по-голямата част от потребителите, задаващи този въпрос, не са напреднали потребители) и надежден (сигурността е важна, защото WhatsApp съдържа всички ваши лични и бизнес разговори).

Освен това поддържа всички iPhone и Android устройства, всички iOS/Android версии, което го прави добра програма. По-късно ще говорим подробно за функциите на iTransor.

За да прехвърлите разговорите в популярното приложение за незабавни съобщения към новия телефон, първо трябва да свържете вашето устройство към компютъра чрез USB кабел. След като извършите процеса на свързване, щракнете върху бутона „Прехвърляне“.

Ако щракнете върху бутона Прехвърляне, ще започне процесът на сканиране, обработка и трансфер на данни. Изчакайте тези процеси да завършат. Когато процесът приключи, на екрана ще видите текста „WhatsApp Transfer Successfull“. Ако процесът е успешен, устройството ще се рестартира и съобщенията ще бъдат прехвърлени на новия телефон.

Като следвате стъпките по-горе, можете да прехвърлите разговорите в WhatsApp на новия телефон. За по-подробно обяснение можете да следвате визуализираните стъпки по-долу.

На първо място, свържете устройствата си към компютъра си чрез USB кабел (старият ви телефон, на който получавате съобщения от WhatsApp с източник, вашия нов телефон с Destination, към който искате да прехвърлите съобщения от WhatsApp. Тук можете да промените устройството източник за избор на целево устройство като щракнете върху бутона Превключване.) и щракнете върху бутона Прехвърляне.

Позволете на програмата да сканира изходното и целевото устройство и да обработи данните на WhatsApp, накрая да прехвърли данните. (Времето за изчакване варира в зависимост от това дали имате повече или по-малко разговори в WhatsApp.)
Когато прехвърлянето приключи, ще видите текста „WhatsApp Transfer Successful“ . Вашето устройство ще се рестартира и ще видите, че прехвърлянето на разговорите в WhatsApp към новия телефон е било успешно.

Коя е най-добрата програма за трансфер на WhatsApp?
Най-добрата програма, която можете да изберете за прехвърляне на чат в WhatsApp, е iTransor. И така, защо трябва да използвате iTransor за прехвърляне на съобщения в WhatsApp от стар телефон на нов телефон (Android/iPhone)?

 • 100% процент на успех: Успешният трансфер на WhatsApp е гарантиран. (Професионалният екип на iMyFone, усъвършенствани технологии и опит в обработката на данни, трансфер на данни)
 • Лесен за използване: прехвърляне с едно щракване на историята на чата и прикачените файлове в WhatsApp от стария ви телефон към новия ви, включително телефони/таблети с Android и iPhone
 • Директен трансфер: Не са необходими други инструменти или приложения. Можете директно да прехвърлите WhatsApp от стария си телефон на друг, без значение дали е стар или нов модел.
 • Всички чатове и прикачени файлове са защитени: Програмата прехвърля всички WhatsApp съобщения, снимки, видеоклипове и други прикачени файлове към другия ви телефон. Няма нужда да се притеснявате за загуба на данни.

Можете да използвате iTransor за WhatsApp за прехвърляне на съобщения в WhatsApp от Android към iPhone или от iPhone към Android, както и за архивиране и възстановяване на WhatsApp (Android и iOS). Архивирането на разговори в WhatsApp на компютър и възстановяването на разговори в WhatsApp също са много лесни с тази програма.

Архивиране на WhatsApp на компютър (Android и iPhone/iOS)

 • Свържете вашето устройство към компютър чрез USB кабел.
 • Изчакайте известно време програмата да архивира данните.
 • Разговорите в WhatsApp ще бъдат архивирани на компютъра, когато се появи текстът
 • „WhatsApp Backup Successfull“ се появи.

1. Свържете вашия Android телефон/iPhone към компютъра с USB кабел и щракнете върху бутона Back Up.
2. Изчакайте програмата да получи достъп до WhatsApp и да архивира данните.
3. Когато видите текста „WhatsApp Backup Successful“ , това означава, че разговорите в WhatsApp са архивирани на компютъра.

 

Възстановяване на WhatsApp (Android и iOS)

 • Изберете архива на WhatsApp.
 • Свържете вашето устройство към компютър.
 • Стартирайте процеса на възстановяване на WhatsApp.
 • Когато видите текста „WhatsApp Restore Successfull“ , възстановяването е завършено.
 • След като устройството ви се рестартира, ще можете да виждате разговорите си в WhatsApp.

Свържете вашия Android телефон/iPhone към компютъра с USB кабел и щракнете върху бутона Back Up.

Изчакайте програмата да получи достъп до WhatsApp и да архивира данните.

Когато видите текста „WhatsApp Backup Successfull“ , това означава, че разговорите в WhatsApp са архивирани на компютъра.

Защо iTransor за Whatsapp е най-добрата програма за трансфер на Whatsapp?

 • Това опростява процеса на прехвърляне на WhatsApp между Android и iPhone.
 • WhatsApp позволява архивиране на компютър (телефони с Android и iPhone).
 • Предлага поддръжка за възстановяване на резервно копие на WhatsApp (към iPhone и Android устройства).
 • Всички iPhone и Android устройства поддържат iOS/Android версии.

Имайки много успешен потребителски интерфейс, iTransor за Whatsapp привлича вниманието с богатите си функции. Популярната програма прави процеса на прехвърляне на WhatsApp Messenger между Android и iPhone доста лесен. Софтуерът, който извежда потребителското изживяване на следващото ниво благодарение на своя интерфейс и функции, също така предоставя възможност за архивиране на WhatsApp на компютъра.

iTransor за Whatsapp, която е много полезна програма, също предлага поддръжка за възстановяване на архива на WhatsApp. Можете да прехвърлите разговорите през програмата по много лесен и практичен начин.

Подобни публикации

 1. Видеоклиповете на Instagram Reels вече могат да се изтеглят!
 2. Как да изтегля Opera VPN Mobile? Как да направите настройки?
 3. Забравих паролата си за iCloud, Как да възстановя iCloud акаунт?
 4. Как да коригирам проблема с черния екран в Instagram?
 5. Как да изтеглите Instagram Reels Video?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.