Какво може да се направи за откраднато съдържание?otkradnato, sadarjanie, sait

Съдържанието, произведено с добър труд, е завършено за около час и половина. Когато сте сами със съдържанието, което произвеждате, вие забравяте, че сте жертвали живота си, когато става въпрос за коментари, генерирани от посетителите. Но някой, когото не познавате (може би някой, който се е случил да се намира в сайта ви от Google), се опитва да запази това съдържание по начин, който може да го запази и да успее да го публикува на собствения си сайт.

Това не е ли причина да ви ядосва? И така, какво можем да направим в този и в други случаи?
otkradnato,sadarjanie
Свържете се с автора, който е публикувал статията ви на неговия / нейния сайт (ако не сте споменали) и се свържете с него директно.

Понякога този метод може да работи, без да се налага да премине през никакви правни средства. Сладкият език може да изкара змията от дупката му. Може би просто искане би било достатъчно, за да се премахне откраднатото съдържание.

Нека съдържанието ви забрани съдържанието на търсещата машина, като съобщи, че съдържанието ви се използва без ваше разрешение. Въз основа на авторското право на siniz и други правни въпроси съм опция, можете да се оплакват от Google инструменти, като щракнете върху ine Доклад Webspam sorun бутон. В секцията „Адрес на конкретна уеб страница, която действа неправилно“ поставяте връзка към откраднатото ви съдържание.

Понякога това не е достатъчно. Публикувате съдържание, което не е било обсъждано преди, и ще видите съдържание, което е подходящо за съдържанието ви в пет различни сайта в рамките на два часа. Въпреки това, ако имате достатъчно доказателства, можете да преместите бизнеса в юридическо измерение.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.